ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τον εβγαλαν απο το αεροπλανο, επειδη φορουσε χαμηλοκαβαλο παντελονι!!

Όταν εκ των υστέρων έμαθαν ποιος ήταν, του ζήτησαν συγνώμη, αλλά το... αεροπλάνο είχε πετάξει!!!
«Μόλις με πέταξαν έξω από την πτήση, γιατί το παντελόνι μου ήταν πολύ χαμηλά! Τι στο καλό... Δεν αστειεύομαι!». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον αρχηγό των
«Green Day», Billie Joe Amstrong, ο οποίος όχι μόνο κατέβηκε από το αεροπλάνο αλλά αναγκάστηκε να πάρει την επόμενη πτήση για να φτάσει στον προορισμό του, αφού βέβαια προηγουμένως άλλαξε παντελόνι!
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα, όταν ο Billie Joe Amstrong επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην πόλη Μπέρμπανκ. Πριν όμως καλά - καλά καθίσει στη θέση του, η αεροσυνοδός του ζήτησε να σηκώσει το saggy παντελόνι του, γιατί όπως του είπε είναι πολύ χαμηλά. Η στιχομυθία που εκτυλίχτηκε μεταξύ του μουσικού και της αεροσυνοδού, την οποία μάλιστα επιβεβαιώνει και η παραγωγός του τηλεοπτικού δικτύου ABC7 Cindy Qiu που βρισκόταν στην ίδια πτήση, είναι απίστευτη. Σύμφωνα με δική της δήλωση: «Καθώς ετοιμαζόταν για απογείωση το αεροπλάνο, μια αεροσυνοδός ζήτησε από τον Bille Joe Armstrong να ανεβάσει το παντελόνι του. Εκείνος της απάντησε: “Δεν υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ανησυχήσεις;” Η αεροσυνοδός επέμεινε απειλώντας τον μάλιστα ότι θα αποβληθεί από την πτήση». Όπερ και εγένετο!
Όταν ο τραγουδιστής δημοσιοποήσε το περιστατικό και οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας κατάλαβαν ποιος ήταν, αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη κάνοντας λόγο για παρεξήγηση!
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις