ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Champions League: Arsenal – Ολυμπιακός 2-1 (video)

 Κρίμα...
Tην ήττα  γνώρισε o  Ολυμπιακός από την Arsenal στο Emirates με 2-1 και παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο παιχνίδια στο Champions League. Chambrelain και Andre Santos οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Fuster για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Τοροσίδη.
Οι Πειραιώτες «πλήρωσαν» το κακό πρώτο εικοσάλεπτο, όταν
και δέχθηκαν δύο τέρματα, αφού στη συνέχεια στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στους «ερυθρόλευκους» με τον Fuster να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 4΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Chamberlain έβαλε τους «κανονιέρηδες» μπροστά στο σκορ. Ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση στο 14΄ με τον Arteta να απομακρύνει στη γραμμή το πλασέ του Djebbour, και στο 20΄ ο Andre Santos έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Valverde δεν πτοήθηκαν. Με κεφαλιά του Fuster στο 27΄ μείωσαν σε 2-1 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου επέβαλαν το ρυθμό τους, αλλά Djebbour και Mirallas δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Szczesny στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλό τέμπο με την ελληνική ομάδα να απειλεί πρώτη με το μακρινό σουτ του Mirallas να περνά μόλις άουτ. Στο 50΄ ο Constanzo σταμάτησε σε τετ τα τετ τον Chamberlain, στο 65΄ ο Τοροσίδης στάθηκε άτυχος καθώς το σουτ του με το αριστερό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Szczesny,ενώ στη συνέχεια ο Constanzo είπε «όχι» στον Arshavin. Μετά το 80΄ ο Valverde έπαιξε το τελευταίο του «χαρτί» περνώντας τον Pantelic στη θέση του Fuster. Παρόλα αυτά το ρίσκο δεν απέδωσε καρπούς, καθώς το 2-1 παρέμεινε και ο Ολυμπιακός έφυγε από το Λονδίνο με άδεια χέρια.
Σκόρερ: 8΄ Chamberlain, 20΄ Santos / 27΄ Fuster
Συνθέσεις
Arsenal: Szczesny, Sagna, Metresacker, Andre Santos, Rosicky, Arteta, Song, Frimpong, Chamberlain (68΄ Ramsey), Arshavin (83΄ Gibbs), Chamakh (71΄ van Persie)
Ολυμπιακός: Constanzo, Τοροσίδης, Mellberg, Marcano, Holebas, Ibagaza, Fejsa, Orbaiz (75΄ Modesto), Fuster (80΄Pantelic), Mirallas (75΄ Abdoun), Djebbour
Τα γκολ από το Arsenal – Ολυμπιακός 2-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις