ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

«Να γίνει η Χαλκιδική, πρωτεύουσα του gay τουρισμού»

Ποιος γνωστός πολιτικός φέρεται να έκανε τη παραπάνω δήλωση; 
Γιατί θέλει να κάνει τη Χαλκιδική πρωτεύουσα του gay τουρισμού;
Ο Μπουτάρης είναι γνωστός για τι προχωρημένες αντιλήψεις του στα θέματα ομοφυλοφιλίας. Αξίζει να θυμηθούμε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το Φεβρουάριο στο γνωστό gay περιοδικό «Screw», όπου δε

δίστασε να υπερασπιστεί ανοικτά τα δικαιώματά τους, στο γάμο, στην υιοθεσία. Είπε μάλιστα πως θα ήθελε να γίνει gay παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει επισκεφθεί gay bars και έχει gay φίλους.
Αυτό το απέδειξε και στην πράξη, αφού υποδέχτηκε gay δημοσιογράφους από τη Γερμανία, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing Θεσσαλονίκης.
Η gay κοινότητα της Γερμανίας, ξετρελάθηκε και είπε πως ο συνδυασμός Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, αποτελεί γι’ αυτούς μια ακαταμάχητη δύναμη. Κατά τη διάρκεια του 4ημέρου που βρέθηκαν στη χώρα, επισκέφθηκαν ξενοδοχεία, έκαναν κρουαζιέρες, διασκέδασαν, έφαγαν, αλλά πάνω απ’ όλα συνειδητοποίησαν πως ο συγκεκριμένος προορισμός μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα.
Σύμφωνα με τους ξενοδόχους, η gay κοινότητα αποτελείται από καλά πληροφορημένους τουρίστες μεσαίων και ανώτερων εισοδημάτων με υψηλά κριτήρια επιλογών. Ο πολιτισμός της Θεσσαλονίκης, το φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής, η γαστρονομία και των δύο περιοχών είναι παράγοντες που συντελούν στην προώθησή τους.
Οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής ποντάρουν στους gay, γιατί όπως είπαν είναι ένα κοινό με το οποίο μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κανενός είδους συνεργασία. Ποιος είναι ο στόχος τους μέσα από αυτή την ενέργεια; Να γίνει γνωστή η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική.
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις