ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιός ποδοσφαιριστής έγινε gay πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες;

Άφησε το ποδόσφαιρο αλλά δεν το έβαλε κάτω!!!
Έγινε πορνοστάρ σε γκέι ταινίες και έκανε το πάθος του επάγγελμα.
Άλλοι ανοίγουν πρακτορείο, άλλοι γίνονται ιδιοκτήτες μπαρ. Ο ποδοσφαιριστής μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση από το ποδόσφαιρο αποφάσισε κάτι λιγότερο συμβατικό. Έγινε πορνοστάρ σε γκέι ταινίες.
Ένας σοβαρός τραυματισμός ανάγκασε το Βέλγο ποδοσφαιριστή να κρεμάσει πολύ νωρίς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως εκείνος δεν πτοήθηκε και άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό.
Αναγκάστηκε να αφήσει τους αγωνιστικούς χώρους μόλις στα 27 του χρόνια και αφού πρώτα σταμάτησε να κρύβει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μεταπήδησε σε άλλο κλάδο. Σε αυτόν των ροζ ταινιών και χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό όνομα Στάνι Φαλκόνε.
Ο λόγος για το Βέλγο ποδοσφαιριστή Τζόναθαν Ντε Φάλκο, ο οποίος αναφερόμενος στις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τόνισε: «Για αρκετούς μήνες είχα φίλο. Πριν είχα κοπέλα, αλλά πάντα ένιωθα ότι με ελκύουν οι άνδρες».
«Ποτέ δεν το έκρυψα. Από τα 20 μου χρόνια ήμουν σε κύκλους ομοφυλόφιλων. Όταν, όμως, αγωνιζόμουν ως ποδοσφαιριστής δεν είχα αφήσει να φανεί τίποτα. Αν γνώριζαν οι άλλοι τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, θα είχα σίγουρα πρόβλημα» εξήγησε.
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις