ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Ολυμπιακός – Ξάνθη 2-1 (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη με 2-1 για την 3η αγωνιστική στη Super League, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Marcelihno στο 14΄, ενώ στο 88΄ αποβλήθηκε ο Edimar, για να ισοφαρίσει ο Pantelic στο 86΄ και ο Mellberg στις καθυστερήσεις να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά στον αγώνα. Διατηρούσαν μία ελαφρά περιοχή, έφταναν σχετικά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να έχουν κάποια «καθαρή» ευκαιρία. Στο 14΄ μάλιστα ο Marcelinho έφυγε στην αντεπίθεση και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Cosnanzo να φέρει σημαντική ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Οι γηπεδούχοι άργησαν να συνέλθουν και απείλησαν ξανά στο 37΄ με τον Djebbour να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 43΄ ο Ibagaza έβγαλε τον Mellberg μόνο του απέναντι από τον Viviani, αλλά ο Σουηδός δε σημάδεψε σωστά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο πορτιέρο της ακριτικής ομάδας σταμάτησε σωτήρια τον Djebbour, κρατώντας
το μηδέν.
Με τον Ολυμπιακό να επιτίθεται και την Ξάνθη να αμύνεται ξεκίνησε το β΄ μέρος. Στο 51΄ οι παίκτες του Ουζουνίδη βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, αλλά ο Σουάνης σούταρε από μακριά και δεν ανησύχησε τον Costanzo. Στο 55΄ ο Mirallas προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Viviani για ακόμη μία φορά στάθηκε στο ύψος του. Στο 59΄ υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον Mellberg να βλέπει κίτρινη κάρτα καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Dica. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες προσπαθούσαν, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τα αντίπαλα καρέ. Στο 73΄ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε ασταθώς το φάουλ του Holebas, ο Mirallas έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ σωστά δε μέτρησε. Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ήρθε από το Marko Pantelic με κεφαλιά στο 86΄. Στο 88΄ ο Edimar αποβλήθηκε αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις ο Mirallas έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-1, το κατάφερε όμως ο Mellberg στο 94΄ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 86΄ Pantelic, 90+4΄ Mellberg / 14΄ Marcelinho
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Costanzo, Marcano, Mellberg, Holebas, Τοροσίδης (58΄ Modesto), Orbaiz, Ibagaza, Djebbour, Fuster (69΄ Makoun), Abdoun (58΄ Pantelic), Mirallas
Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος, Edimar, Κομεσίδης, Βάλλας, Dani, Βασιλακάκης, Σουάνης (65΄ Mara), Marcelinho (76΄ Βλαχοδήμος), Poy, Καζάκης (56΄ Dica)
Το γκολ του Marcelinho στο Ολυμπιακός – Ξάνθη 2-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις