ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (video)

Μία συναρπαστική αναμέτρηση προσέφεραν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους «πράσινους» να επικρατούν 3-1 και να έχουν τρία δοκάρια, ενώ δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις! Sarriegi, Toche και Leto οι σκόρερ για το «τριφύλλι», ενώ για τους Γιαννιώτες είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Bakayoko.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο
7ο λεπτό με τον Sarriegi μετά από εκτέλεση κόρνερ του Leto, ενώ προηγουμένως ο Zeca είχε σημαδέψει το δοκάρι του Fegrouche. Οι Γιαννιώτες ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ και προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά πότε η αστοχία τους και πότε ο Κοτσόλης διατηρούσαν το σκορ στα ίδια επίπεδα. Ένα λεπτό πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ο Toche έδωσε σαφές προβάδισμα για τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ισπανός συνεργάστηκε με τον Cleyton και μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Στο 50΄ ο Toche από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Πέντε λεπτά αργότερα ο Leto ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, αλλά ο Πάντος του χάλασε τα σχέδια καθώς απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Στο 66΄ ο Cleyton μετά από όμορφη ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Bakayoko εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βύντρα που γύρισε απρόσεκτα την μπάλα στον Κοτσόλη μειώνοντας σε 2-1. Στο 74΄ ο Παναθηναϊκός τριπλασίασε τα… δοκάρια του με τον Leto, αλλά στην επόμενη φάση ο Αργεντίνος ήταν εύστοχος και με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 3-1. Ο ΠΑΣ δεν παράτησε το παιχνίδι και μέχρι το τέλος έψαξε το γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει και το 3-1 παρέμεινε, αφού και η κεφαλιά του Bakayoko στο τελευταίο λεπτό των καθυστερσήεων κατέληξε στο δοκάρι.
Σκόρερ 7΄ Sarieggi, 44΄ Toche, 75΄ Leto / 68΄ Bakayoko
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Sarriegi, Boumsong, Κατσουράνης, Zeca, Cleyton (71΄ Καραγκούνης), Quincy (79΄ Μαυρίας), Leto, Toche (84΄ Πετρόπουλος)
ΠΑΣ: Fegrouche (59΄ Κηπουρός), Πάντος, Lila (21΄ Μιχαήλ), Κώτσιος, Bakayoko, Πατσατζόγλου, Beccera, Γεωργίου, De Vincenti, Bouzid, Keita (67¨ Τζάνης)
Τα γκολ από το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις