ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ψωμιάδης παρέδωσε τις μετοχές σtην ερασιτεχνική Καβάλα!

Την απόφαση του να αποχωρήσουν ο ίδιος και η οικογένεια του από την ΠΑΕ Καβάλα γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψωμιάδης. Τόνισε ότι από το βράδυ της Τρίτης παρέδωσε με πληρεξούσιο τις μετοχές στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Χρήστο Ρέμμο. “Από εδώ και πέρα ότι θέλετε θα μιλάτε μαζί του. Από ότι με έχει πληροφορήσει ήδη έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές μας σε άλλον".
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια Ψωμιάδη έκανε κουμάντο με το 20% των μετοχών και σε ερώτηση για το τι θα γίνει με το υπόλοιπο 80% των μετοχών, είπε:
"Δεν τους ξέρω τους άλλους μετόχους, ούτε τους γνωρίζω, ούτε τους έχω δει ποτέ!”
Στον απολογισμό που έκανε για τα 4 χρόνια θητείας στη διοίκηση της Καβάλας ανέφερε τα εξής: "Όταν ανέλαβα την ομάδα βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού, χρωστούσε στο ΙΚΑ και παντού. Τότε ο δήμαρχος, μαζί με κάποιους άλλους μου είχαν πει να έρθω και να βοηθήσω. Είχαμε σε αυτά τα χρόνια διαδοχικές ανόδους και δύο παραμονές στη Σούπερ Λίγκα, ενώ χάσαμε την έξοδο στην Ευρώπη στο παρά πέντε. Δεν μπήκαμε στο άρμα κανενός και παίζαμε ομολογουμένως μία από τις καλύτερες μπάλες στην Ελλάδα. Την αξία αυτής της ομάδας δε μπορεί να την αμαυρώσει κανείς. Πλέον η ομάδα δε χρωστάει σε κανέναν, παίρνει φορολογική ενημερότητα σε πέντε λεπτά και είναι από τις ελάχιστες για να μην πω η μόνη κερδοφόρα στην κατηγορία".
Δήλωσε θιγμένος και πικραμένος που τον τον έσερναν με χειροπέδες στα δικαστήρια και τον κατηγόρησαν για το στοίχημα, τη στιγμή που όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν έχει πιάσει ποτέ στη ζωή του κουπόνι. “Σε τόσες χιλιάδες σελίδων δικογραφία ούτε μία φορά αναφέρεται το όνομα μου. Ελάτε στη θέση μου. Έχω θιχτεί σαν άνθρωπος από όλη αυτή τη διαπόμπευση.”
Τόνισε πως είναι πεπεισμένος για τη δικαίωση της Καβάλας, δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο, ούτε να ξαναδεί ποδόσφαιρο. “Έχω μετανιώσει που ήρθα, όχι μόνο στην Καβάλα, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, μετά τις σπουδές μου".
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις