ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η Yvonne Strahovski (του Chuck) στην πρώτη της σέξι φωτογράφηση!

ΟΚ. Στο trailer του Killer Elite (δες το παρακάτω) εμφανίζεται βία δυο δευτερόλεπτα. Και η ταινία δεν είναι στημένη πάνω της. Αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα να καταφέρνεις να μετουσιώνεις το αβυσαλλέο πάθος που έχεις προκαλέσει στους φαν του τηλεοπτικού Chuck -ως η σέξι κατάσκοπος, που συχνά πυκνά μεταμφιέζεται με σέξι κουστούμια- σε ρόλο δίπλα στους συγκεκριμένους Α-listers.
Με άλλα λόγια, μια χαρά πρώτο βήμα το λες για να ξεφύγεις από το κακοπληρωμένο τηλεοπτικό γκέτο και να κάνεις κινηματογραφική καριέρα. Όπως ακριβώς τα έχει καταφέρει δηλαδή και η Olivia Wilde του Dr House.
Στην περίπτωση της Πολωνέζικης καταγωγής Αυστραλέζας Yvonne (εξού και το επίθετο της, που πάντα πληκτρολογώ λάθος) είναι κάτι που το περίμενες. Κάνει μπαμ ότι διαθέτει τον απαραίτητο συνδυασμό προσώπου (κάτι σαν κλώνος της Naomi Watts), κορμιού (χειροκρότημα για τα φαντασμαγορικά γυμνασμένα πόδια της) και μυαλού (κοφτερό και συγκροτημένο) που σου ανοίγει πόρτες.
Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πέσει στα γόνατα, καθώς το κορίτσι μας διαθέτει ήθος, μόνιμη σχέση (συζεί με τον ηθοποίο Tim Loden) και αρκετή αυτογνωσία ώστε να φοράει ότι της λένε «Όσον αφορά τα σέξι κουστούμια που φοράω στο Chuck, εμένα απλά μου τα δείχνουν και γνέφω ναι. Κάνω ότι μου λένε. Και καταλαβαίνω το γιατί θέλουν να με βλέπουν σε τόσο προκλητικά κουστούμια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι –τις περισσότερες φορές- μου φαίνονται ότι ταιριάζουν στην πλοκή και όχι ότι γίνονται απλά για να παίρνει ο θεατής μάτι»



Αυτή είναι η πρώτη της σέξι φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Aμερικάνικου Maxim. Και προφανώς δεν είναι σέξι αρκετά. Αλλά μην βιάζεσαι. Τα καλύτερα έρχονται. Αρκεί να μάθεις να πληκτρολογείς το επιθετό της σωστά.



Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις