ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Το κίνημα των 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητούν εκλογές!!!

Ραγδαίες προμηνύονται οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ως αποτέλεσμα του αναβρασμού που επικρατεί στην Κ.Ο. του κόμματος.
Περίπου 14 μέχρι στιγμής βουλευτές του Κινήματος φέρονται αποφασισμένοι, εφόσον σταθεροποιηθεί η κατάσταση με την τρόικα και η χώρα αποφύγει έστω και προσωρινά τη χρεωκοπία, να ζητήσουν εκλογές μέσω κειμένου με υπογραφές.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real news, οι βουλευτές εξετάζουν το χρόνο που θα εκδηλωθεί η πρωτοβουλία, αν δηλαδή θα είναι μετά την υλοποίηση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου (ή οποιασδήποτε παραλλαγής της επιτευχθεί) ή μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες κερδίζει έδαφος η δεύτερη λύση, καθώς οτα μέλη της πρωτοβουλίας θεωρούν ότι η
κατάσταση καθίσταται ανεξέλεγκτη και η χρεωκοπία όλο και περισσότερο πιθανή.
Οι εν λόγω βουλευτές έχουν ως πραγματικό στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού ή εθνικής ανάγκης αλλά και την πρόκληση εσωκομματικών εξελίξεων, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγούσε όπως εκτιμούν σε απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Οι 14 βουλευτές πάντως, δεν είναι μόνο της λεγόμενης βενιζελικής ομάδας , αλλά ανήκουν σε όλο το εσωκομματικό φάσμα.
Κάποιοι έχουν ήδη ζητήσει με τοποθετήσεις τους κυβέρνηση εθνικής ενότητας κρούοντας στον πρωθυπουργό εγκαίρως το καμπανάκι, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πρωτοστατήσει όλο το τελευταίο διάστημα στην εσωκομματική αντιπολίτευση.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις