ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 2-2 (1-0) ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κυριακή: 16-10-2011
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Γρεβενά Αεράτα και Αστραπή Μεσοποταμίας σ’ ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ. Το αποτέλεσμα σαφώς αδικεί ταΑεράτα, που για 80 λεπτά είχαν την απόλυτη υπεροχή, προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν πολλές ακόμα κλασσικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Βίδρας κινδύνεψε μια φορά. Οι αλλαγές που έκανε ο Νίκος Μπαλοδήμος δίνοντας την ευκαιρία σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη
διάθεσή του να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αποσυντόνισαν την ομάδα και το χαλάρωμα που επικρατούσε στις τάξεις των Αεράτων, είχε ως αποτέλεσμα οι Καστοριανοί να ισοφαρίσουν με δυο γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Σημασία πάντως έχει το γεγονός, ότι τα Αεράτααπέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και κατά διαστήματα, απέδωσαν φανταστικό ποδόσφαιρο.
Α’ ημίχρονο
3ο λεπτό – Πολύ καλό σουτ του Π. Λάλλου από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του ο Τσιλιγκίρης.
5ο λεπτό - Φάουλ εκτέλεσε ο ΄Ιττης, κεφαλιά από κοντά του Ιωαννίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
8ο λεπτό – Φάουλ απευθείας του ΄Ιττηαπέκρουσε ο Τσιλιγκίρης και ο επερχόμενοςΝασιόπουλος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0.
35ο λεπτό – Σέντρα του Χαματάι από δεξιά κεφαλιά εξ επαφής του Στεργιόπουλου, απέκρουσε σωτήρια ο Τσιλιγκίρης.
44ο λεπτό – Σουτ του Παπαδόπουλουαπέκρουσε ο Βίδρας σε κόρνερ.
Β’ ημίχρονο
65ο λεπτό – Κεραυνός του Αλεξανδρίδη μετά από πολύ καλή ατομική προσπάθεια και εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ του Βίδρα.
67ο λεπτό – Κόρνερ εκτέλεσε ο Χαματάι από αριστερά, φοβερή κεφαλιά του Δημητριάδη και2-0 για τα Αεράτα.
70ο λεπτό – Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από λάθος του Χαστά, καθυστέρησε όμως και μπλόκαρε ο Βίδρας.
71ο λεπτό – Τετ-α-τετ ο Π. Λάλλος μετά από επέλαση του Χαματάι, ατόχησε όμως από τα 3 μ.
75ο λεπτό – Φοβερή προσπάθεια τουΧαριζόπουλου από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, σουτ εξ επαφής του Π. Λάλλου απέκρουσε σωτήρια ο Τσιλιγκίρης.
93ο λεπτό – Ο Βάσκος με πλασέ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 2-1.
97ο λεπτό – Ο Σαχσανίδης με βολίδα έξω απ’ την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.
Διαιτησία: Δροβατζήκας – Στεργιόπουλος - Κωνσταντής (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Νασιόπουλος, Δημητριάδης, Λιάμπας, Στεργιόπουλος, Ιωαννίδης, ΄Ιττης, Χαματάι, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Ντινόπουλος (έπαιξαν και οι: Τσεπίδης, Χαριζόπουλος, Παπατσάνης, Βιτορίνο, Χαστάς, Χριστούλης).
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Στέλιος Σωτηριάδης): Τσιλιγκίρης, Μπαϊρακτάρης, Σαχσανίδης, Σαλονικίδης, Ιωσηφίδης, Καραμανίδης, Κοκοβίδης, Αθανασιάδης, Αλεξανδρίδης, Παλαιοδήμος, Παπαδόπουλος(έπαιξαν και οι: Βάσκος, Νοβάτσης, Μούσιας, Τάσιος, Αμανατίδης, Πασόλης, Σιδηρόπουλος)
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις