ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πρόγνωση καιρού για 3 & 4/10/2011

Πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες βροχές αναμένονται τη Δευτέρα κυρίως στα νότια, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά:
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και μόνο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 27 βαθμών Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί και το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 26 βαθμών Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 29 βαθμών Κελσίου.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα επέρχεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 27 βαθμών Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες. Στην Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 25 βαθμών Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι στα νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 27 βαθμών Κελσίου.
Πρόγνωση για 04/10/2011
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Τρίτη με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και τη βόρεια Κρήτη, ενώ υπάρχει η πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών στα νοτιοδυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 και στο Αιγαίο 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να καταγράψει αξιόλογη μεταβολή.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις