ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Νυφούλα η 85χρονη δούκισσα Άλμπα!

Χορεύοντας φλαμένκο και χαιρετώντας τα συγκεντρωμένα πλήθη σαν σταρ του σινεμά, η 85χρονη δούκισσα της Αλμπα πανηγύρισε με την ψυχή της τον γάμο της με τον κατά 24 χρόνια νεότερό της Αλφόνσο Ντίεζ.
Η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας κατάφερε να κάμψει τις αντιρρήσεις των παιδιών της και της βασιλικής οικογένειας της χώρας, και ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της δημόσιου υπαλλήλου σε τελετή που φιλοξενήθηκε σε παλάτι της Σεβίλλης.
Η εκκεντρική Δούκισσα δεν κατέφτασε ντυμένη στα λευκά, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά φορώντας ένα σομόν μίντι φόρεμα με
πράσινη ζώνη, των Ανδαλουσιανών σχεδιαστών Victorio & Lucchino, ενώ διατήρησε την κόμμωση «αφάνα» που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν της.
Γνωστή για την αγάπη της στο φλαμένκο, δεν παρέλειψε να χορέψει τον αγαπημένο της χορό μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία, κατά την έξοδό της από το παλάτι, αφού προηγουμένως πέταξε τη γαμήλια ανθοδέσμη της στο πλήθος και δέχτηκε τις ευχές τους.
Τα έξι παιδιά της διπλά διαζευγμένης δούκισσας είχαν αντιδράσει αρχικά στον γάμο της μητέρας τους με τον 61χρονο Ντίεζ, με τον οποίο διατηρεί δεσμό από το 2008. Οι αντιδράσεις τους ωστόσο κάμφθηκαν μετά την απόφασή της τον περασμένο Ιούλιο να τους μοιράσει ολόκληρη την περιουσία της, που εκτιμάται ότι ανέρχεται από 600 εκατομμύρια έως 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Οι μόνοι που δεν καμάρωσαν νυφούλα τη δούκισσα Μαρία ντελ Ροζάριο Καγετάνα Αλφόνσα Βικτόρια Γιουτζένια Φρανσίσκα Φιτζ-Τζέιμς Στούαρτ ι Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι η κόρη της Γιουτζένια Μαρτίνεζ ντε Ιρούγιο, η οποία νόσησε την τελευταία στιγμή με ανεμοβλογιά, και ο γιος της Τζάκομπο, καθώς η γυναίκα του είχε ανταλλάξει πικρά λόγια με τη... νεόνυμφη.
Το παρών στην τελετή έδωσε ωστόσο ο πρώην σύζυγος της κόρης μμε την αδιαθεσία, ο διάσημος ταυρομάχος Φρανσίσκο Ριβέρα, με τον οποίο η δούκισσα διατηρεί άριστες σχέσεις και τον αποκαλεί ακόμη «γιο» της.
Η τελετή πάντως έγινε σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα εξήντα άτομα. Ο γάμος της 85χρονης αριστοκράτισσας μονοπωλεί εδώ και αρκετές εβδομάδες το ενδιαφέρον του ισπανικού Τύπου, ενώ τα σχετικά σουβενίρ ξεπουλούσαν με τρελό ρυθμό όλη την προηγούμενη εβδομάδα.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ
Μόλις μερικά 24ωρα πριν η δούκισσα της Αλμπα ντυθεί νυφούλα ένα σκάνδαλο απείλησε να ταράξει την ευτυχία της. Το ισπανικό περιοδικό «Interviu» κυκλοφόρησε παραμονές του γάμου της με εξώφυλλο παλιά, ημίγυμνη φωτογραφία της. Η λήψη είχε γίνει προ τριακονταετίας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της στην Ιμπιζα, όπου απολάμβανε topless τον ήλιο και τη θάλασσα.
Το εν λόγω δημοσίευμα εξόργισε, όπως ήταν φυσικό, την ίδια και την οικογένειά της, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταφύγει στη Δικαιοσύνη. «Σκεφτόμαστε να καταθέσουμε αγωγή για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ισπανική ιστοσελίδα «Vanitatis» ο στενός φίλος και δικηγόρος της δούκισσας, Χαβιέ Σααβέντρα.
Η δημοσίευση τάραξε ιδιαίτερα τη συντηρητική, Καθολική δούκισσα της Αλμπα, που είναι αυστηρή σε θέματα ηθικής. «Είμαι κατά των διαζυγίων, κατά των εκτρώσεων και όλων αυτών των θηριωδιών. Γι’ αυτό και παντρεύομαι τρίτη φορά. Δυστυχώς οι δυο προηγούμενοι σύζυγοί μου πέθαναν» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις