ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης οφθαλμίατρος της Πτολεμαΐδας!

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη γνωστός οφθαλμίατρος της Πτολεμαΐδας, ο κ. Μοχίντρα Σέλι., από έναν 27χρονο ο οποίος επιτέθηκε απρόκλητα στον οφθαλμίατρο και τη σύζυγό του, ιρανικής καταγωγής.
Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τα γραφεία της εταιρείας με ιατρικά αναλώσιμα που διατηρεί η σύζυγος του κ. Σέλι στην Άνω Τούμπα, όταν
ένοικος της ίδιας οικοδομής- όπως διαπίστωσαν αργότερα- με τον οποίο δεν γνωρίζονταν ωστόσο, άρχισε να φωνάζει έξω από την εταιρεία συνθήματα «έξω αλλοδαποί» και να φύγουν οι ξένοι από την Ελλάδα.
Το ζευγάρι των αλλοδαπών βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει και τότε ο 27χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία έχει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, τους επιτέθηκε και τους ξυλοκόπησε, προξενώντας κρανιοεγκεφαλική κάκωση στη σύζυγο η οποία χρειάστηκε να νοσηλευθεί στη Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ενώ ο κ. Σέλι υπέστη κακώσεις στο πόδι (ρήξη συνδέσμου και μηνίσκου στο δεξί γόνατο).
Ο νεαρός συνελήφθη και καταδικάσθηκε σε σχεδόν 3 χρόνια φυλακή- κατά συγχώνευση, καθώς βαρύνονταν και με φυλάκιση και για επεισόδια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αφέθηκε όμως ελεύθερος.
Μιλώντας στον «Π» ο κ. Σέλι ο οποίος ζει πολλά χρόνια μας εξέφρασε τη θλίψη του για το ατυχές και απρόκλητο αυτό συμβάν, καθώς θα χρειαστεί να λείψει κάποιο διάστημα από το ιατρείο του, αφού η επίθεση εναντίον του που προξένησε σοβαρές κακώσεις στο πόδι του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ρ.Β.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις