ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τα σχέδια του Βαλβέρδε για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός!!!

Χαρακτήρα πρωταθλητή καλείται να δείξει ο Ολυμπιακός στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:30). Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι στην «Ένωση», αφού έχουν το απόλυτο στους πρώτους αγώνες που έχουν δώσει στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αναγνωρίσει τις δυσκολίες της
αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους» και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν το περσινό 6-0 στο Καραϊσκάκη, αφού φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά και δεν βοηθάει σε τίποτα η θύμηση εκείνου του αγώνα.
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοστάντσο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Ιμπαγάσα, έχοντας στα πλάγια τον Αμπντούν και τον Μιραλάς. Πιο μπροστά θα παίξει ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μόνχε, Πάντελιτς, Χαβίτο, Μακούν, Μελμπεργκ και Φετφατζίδης. Από ό,τι φαίνεται ο 47χρονος προπονητής θέλει να δώσει ανάσες στον Μέλμπεργκ ενόψει του αγώνα (19/10) με την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του Champions League. O 34χρονος αμυντικός αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια για της Σουηδίας στην προκριματική φάση του Euro 2012 και ο Βαλβέρδε δεν θέλει να κουράσει περισσότερο.
Στο ΟΑΚΑ θα πάνε ο Φραν Γέστε και ο Γιάννης Ζαραδούκας, οι οποίοι δεν πρόκειται να παίξουν και ζήτησαν να είναι μαζί με τους συμπαίκτες τους σε αυτό το κρίσιμο ματς. Από τη διοίκηση θα είναι παρών ο Γιάννης Μώραλης, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την αποστολή και ο Γιάννης Βρέντζος. Στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν και ο Παύλου, οι Κοβάσεβιτς, Κοκολάκης (επιστρέφει το πρωί από τη Γερμανία) και άλλα στελέχη του συλλόγου.
Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ. Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες είχαν χάσει από την «Ένωση» χάρη σε γκολ του Μπλάνκο στο 90’! Φέτος ο Αργεντινός απουσιάζει, όπως και αρκετοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» στα ντέρμπι.
Ημερομηνία Γηπεδούχος-Φιλοξενούμενος Αποτέλεσμα Σκόρερ
27-11-2010 Α.Ε.Κ. Ολυμπιακός 1-0 (90′ Μπλάνκο) 23-09-2009 Α.Ε.Κ. Ολυμπιακός 1-2 (65΄ Νέμεθ – 43΄,55΄ Τοροσίδης) 01-02-2009 Α.Ε.Κ. Ολυμπιακός 0-1 (5′ Γκαλέτι) 30-03-2008 Α.Ε.Κ. Ολυμπιακός 4-0 (10′ Μπλάνκο, 13′ Εντίνιο, 33′ Λυμπερόπουλος, 60′ Καφές) 04-02-2007 Α.Ε.Κ. Ολυμπιακός 3-3 (28′ Σέζαρ, 47′ (αυτ) Κωνσταντίνου, 71′ Καπάνταης- 45′ Τζόρτζεβιτς, 45′+ Ριβάλντο, 62′ Τοροσίδης)
sport-fm.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις