ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Οι αποτυχημένες πλαστικές των διασήμων στο στήθος!

Κάθε φορά απορούμε. Έχουν πολλά λεφτά, γνωρίζουν τους καλύτερους γιατρούς, αλλά με κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα είναι τόσο κακό που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως τα καταφέρανε.
Δείτε τις πέντε χειρότερες πλαστικές στήθους.

Tori Spelling Η αγαπημένη παρθένα της Αμερικής και του Beverly Hills 90210. Φαίνεται ότι τα τηλεοπτικά της χρόνια ως αθώα Donna που απείχε από το σεξ, την καταπίεσαν τόσο πολύ που μετά το τέλος της σειράς έσπευσε να κάνει την απελευθερωτική κίνηση και να βάλει στήθος. To αποτέλεσμα ήταν απλά φρικτό. Η Spelling σήμερα δηλώνει ότι το έχει μετανιώσει και εμείς καταλαβαίνουμε το γιατί.

Donatella Versace H Donatella είναι η βασίλισσα της πλαστικής και φυσικά το στήθος δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα των αλλαγών της. Και όχι μόνο το έκανε, αλλά δεν διστάζει να το επιδείξει κιόλας…

Pamela Anderson Εντάξει, η Pamela έχει γίνει διάσημη για το στήθος της, το οποίο ήταν τόσο μεγάλο που οι αστροναύτες το έβλεπαν από το διάστημα. Mετά αποφάσισε να το μικρύνει και της έμεινε η ανατριχιαστική ουλή.

Victoria Beckham Aυτό καταρχήν δεν είναι στήθος. Είναι μια ωδή στο ποδόσφαιρο και τη στρογγυλή θεά του, τη μπάλα, και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποιος γιατρός διάλεξε αυτό το σχήμα από μόνος του. Υποψιαζόμαστε ότι ο David έβαλε το χεράκι του εδώ…

Tara Reid Προσπαθούμε να φανταστούμε τις οδηγίες που έδωσε. «Θέλω το ένα να κοιτάει προς τα κάτω και να είναι μυτερό, ενώ το άλλο να είναι στρογγυλό και να κοιτάει προς τα έξω. Μεταξύ τους να υπάρχει το χάος», ίσως; Το στήθος της Tara Reid είναι τόσο ξεχωριστό, που έχει δική του σελίδα στο Facebook!
fashionlove
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις