ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Νταλίκα σφηνώθηκε σε στενό δρόμο!!!

Φορτηγό μεταξύ Συμπληγάδων
Όχημα 13 τόνων σφήνωσε σε ένα στενό δρομάκι μεταξύ δύο κτιρίων. Ο οδηγός αναγκάστηκε να κοιμηθεί μέσα,αφού ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.
  Περίγελος ενός μικρού χωριού της Αγγλίας έγινε ένας οδηγός φορτηγού. Ο ατυχής αυτοκινητιστής κατάφερε να σφηνώσει το φορτηγό του ανάμεσα σε δύο κτίρια, όταν το οδήγησε σε ένα στενό δρομάκι.

Αιτία για το ατύχημα ήταν σύμφωνα με τον οδηγό, το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης που του έδειξε ένα στενό σοκάκι, για να παρκάρει των 13 τόνων όχημά του.
Ο δυστυχής μηχανοδηγός υποτίθεται ότι θα μετέφερε αναψυκτικά σε ένα παντοπωλείο στην μικρή πόλη Somerset του Bruton, όταν εγκλωβίστηκε στο στενάκι και αναγκάστηκε να κοιμηθεί μέσα στο όχημά του, αφού οι πόρτες ήταν αδύνατο να ανοίξουν.
Την επόμενη μέρα έσπευσε στην περιοχή μία ομάδα διάσωσης και ύστερα από 6 ώρες ρυμούλκησης κατάφερε να απεγκλωβίσει τον οδηγό και το φορτηγό, χωρίς να προκαλέσει παρά ελάχιστη φθορά στο εμπόρευμα.
Το συγκεκριμένο περιστατικό τράβηξε το ενδιαφέρον των κατοίκων του μικρού χωριού, οι οποίοι άρχισαν να πειράζουν και να κοροϊδεύουν τον άμοιρο φορτηγατζή.
"Ήταν όλα καλόβουλα πειράγματα και ο οδηγός τα εξέλαβε θετικά, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το αφεντικό του θα πιστεύει το ίδιο.", δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ian Crank Soft Drinks in Merthyr Tydfil, Ian Crank έθεσε τον οδηγό σε διαθεσιμότητα, καθώς δεν θεώρησε την δικαιολογία του αρκετά επαρκή.
"Ο οδηγός χρησιμοποίησε ένα δορυφορικό σύστημα πλοήγησης που τον κατεύθυνε στο τέλος του δρόμου. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό ως δικαιολογία.", ανέφερε σχετικά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις