ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τροχαίο δυστύχημα με το πουλμαν που μετέφερε την ομάδα της Τορίνο.

Tραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινανν σφηνώθηκε κάτω από το πούλμαν της Τορίνο, που επέστρεφε στη βάση της μετά την εκτός έδρας νίκη της (3-1) επί της Βερόνα.
Το πούλμαν με την αποστολή της Τορίνο επέστρεφε από τη Βερόνα. Η Γκρανάτα είχε πετύχει σπουδαία νίκη με 3-0. Λίγη ώρα πριν
φτάσουν στον προορισμό τους, ένα φορτηγάκι, που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο, χτύπησε ένα Ι.Χ., που βγήκε εκτός πορείας, σφηνώθηκε κάτω από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας και τυλίχθηκε στις φλόγες! Δυστυχώς, δύο από τους τρεις επιβάτες του Ι.Χ. έχασαν τη ζωή τους.
Όπως ήταν φυσικό τα μέλη της αποστολής της «γκρανάτα» υπέστησαν ισχυρό σοκ, ωστόσο, κανείς δεν έπαθε το παραμικρό. Θέλοντας και μη, οι φίλοι της Τορίνο έκαναν τα ξημερώματα της Δευτέρας άσχημους συνειρμούς με την τραγωδία της 4ης Μαΐου του 1949, χωρίς, ωστόσο, τα ίδια, τραγικά αποτελέσματα -τουλάχιστον, για την ιταλική ομάδα.
Τότε η μεγάλη Τορίνο επέστρεφε από τη Λισαβόνα όπου είε δώσει φιλικό αγώνα εναντίον της Μπενφίκα. Κατά την επιστροφή, το αεροπλάνο θα συντριβεί λίγο έξω από την πόλη του Τορίνο. Τριάντα μία αθώες ψυχές θα χαθούν για πάντα. Ανάμεσα τους και οι 18 παίκτες του Τορίνο, δύο προπονητές, δύο διοικητικοί και δύο δημοσιογράφοι, το πλήρωμα και άλλοι.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις