ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

H Olivia Wilde γυμνή, μπροστά σε 400 Απάτσι (videos)

Οι καουμπόηδες Daniel Craig και Harrison Ford συναντούν τους εξωγήινους. 
Και το ευρύ κοινό προσκυνά για πρώτη φορά την <εξωγήινη> ομορφιά της Olivia Wilde. Ναι, εμείς στα λέγαμε εδώ και καιρό για πάρτη της. Εσύ, όμως, μας άκουγες; "Ήταν λίγο περίεργη η αίσθηση να είσαι μισόγυμνή μπροστά σε
ένα μάτσο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του συνεργείου, μερικών καουμπόηδων, 400 Απάτσι και του Daniel Craig, μπροστά στον οποίο έπρεπε να σταθώ βασικά γυμνή." Τάδε έφη Olivia Wilde, η φρεσκοχωρισμένη (από ένα ιταλό πρίγκιπα με τον οποίον κλέφτηκαν πριν 8 χρόνια) και καλοζωισμένη (κόρη καλής οικογένειας μεγαλοδημοσιογράφων, που βρέθηκε να την παίζει στα γόνατα ο –οικογενειακός φίλος- Mick Jagger) bisexual βοηθός του τηλεοπτικού Dr House που βλέπει την καριέρα της επιτέλους να απογειώνεται στην στρατόσφαιρα.
Όχι ότι το κορίτσι μας φοβάται το γυμνό. Μια χαρά τα έδειξε όλα στα 21 της στο Alpha Dog, μια χαρά επιμένει να μοστράρει το ψηλόλιγνο κορμί της σε μια σειρά από σέξι φωτογραφήσεις. Άσε που, άσχετο, έχω παρατηρήσει ότι έχει έφεση σε μια συκγεκριμένη στάση –την έχω δει να την κάνει 3-4 φορές σε μοδίστικα περιοδικά-, όπου είναι πεσμένη στα 4 και κάνει τρελλή κούρμπα με την μέση της. Γεγονός που, προσωπικά, το μετράω στα συν της. Απλά, στο βάθος του μυαλού σου, όταν την βλέπεις και την λιγουρεύεσαι, οφείλεις να έχεις ότι κάθε πόζα της είναι μελετημένη. Κάθε ατάκα της προβαρισμένη. Γιατί η Olivia ανήκει στο πιο θανάσιμο από τα είδη γυναικών, στην κυριλοσέξι και ξυραφοέξυπνη.
Αυτή την φορά ο ρόλος της στο Cowboys and Aliens είναι ακόμη πιο ζουμερός από τον αντίστοιχο στο Tron και η ίδια φρόντισε να εκμεταλευτεί την κατάσταση για να μετατραπεί σε επίδοξη action hero (τρέμε Kate Beckinsale). Συγκεκριμένα έβαλε τον Daniel Craig να της μάθει πως να πυροβολεί και έπεισε τον σκηνοθέτη να την αφήσει να κάνει όλα τα stunts, όπως στην σκηνή της απαγωγής όπου το διαστημόπλοιο την βουτάει πάνω από το αλογό της. Επίσης, ως επιμελής μαθήτρια που ανέκαθεν ήταν, κάθισε και έκανε μήνες έρευνα πάνω στις σκληρές γυναίκες της Άγριας Δύσης, ενώ είδε ξανά όλα τα αγαπημένα της γουέστερν (είναι επίσης φανατική του Star Trek) "Πάντοτε αγαπούσα το είδος. Αλλά όταν τα έβλεπα μικρή, ήθελα να είμαι ο Steve McQueen και όχι το κορίτσι που σώζει. Για αυτό και προσπάθησα ο ρόλος μου να έχει μια αίσθηση από Clint Eastwood".
Και επειδή ξέρω ότι δεκάρα δεν δίνεις για τον ρόλο της, να σου ξυπνήσω και πάλι την προσοχή λέγοντας σου ότι, στην επόμενη ταινία της, το The Change-Up με τον Ryan Reynolds είναι και πάλι γυμνή. Αλλά όχι ακριβώς. Στα γυρίσματα φορούσε ειδικούς επίδεσμους πάνω στις ρώγες της, όπως συνηθίζεται. Μετά όμως το studio επέμενε –και πολύ λογικά- ότι ήθελε να φαίνονται οι ρώγες της. Οπότε της προσέθεσε ψηφιακή. Μάλιστα, η Olivia, κλήθηκε να διαλέξει η ίδια ποιές ρώγες προτιμούσε, από ένα ειδικό book που της έστειλαν σπίτι.

 

 




Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις