ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μήνυση στην Pipedreams για δονητή – μακελάρη

Απίστευτο πόνο αντί για οργασμό ένιωσε γυναίκα από το δονητή γνωστής αμερικάνικης εταιρείας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων.
Η Έιπριλ Μπονζούρ και ο σύζυγός της κατέθεσαν μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων Pipedreams γιατί την ώρα που η Έιπριλ και ο άνδρας της έκαναν σεξ χρησιμοποιώντας δονητή, η Έιπριλ αντί για οργασμό ένιωσε έναν οξύ πόνο στον κόλπο της, σταμάτησαν την σεξουαλική πράξη και είδαν ότι

ο δονητής είχε γεμίσει με αίμα.
Στην αρχή νόμισαν πως της είχε έρθει η περίοδός της, όμως η αιμορραγία δεν έλεγε να σταματήσει και όταν κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ο σύζυγός της θορυβημένος την πήγε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταγγίσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.
Το ζευγάρι ζήτησε να αποζημιωθεί από την εταιρεία Pipedreams αλλά η εταιρεία αρνήθηκε ότι φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το δονητή και τώρα το λόγο έχουν οι δικηγόροι αφού το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση μαμούθ.
Την είδηση δημοσιεύει η αμερικανική Huffington Post που τονίζει ότι το διαφημιστικό μότο της εταιρείας παραγωγής των συγκεκριμένων δονητών Pipedreams είναι: «Εμείς δεν φτιάχνουμε οργασμούς…Τους κάνουμε καλύτερους».

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις