ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Super League: Άρης – ΠΑΟΚ 1-1 (video)

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα κακό, σε γενικές γραμμές, παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με το Λαζαρίδη στο 3΄, ο Παπάζογλου ισοφάρισε στο 48΄.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι. Στο 2΄ ο Χαλκιάς απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ την κεφαλιά του Iacob. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Umbides, ο Λαζαρίδης πήδηξε ψηλότερα από όλους και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, με το «δικέφαλο» να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 30΄, χωρίς να
απειλήσει, όμως, το Βελλίδη, πέρα από το 45΄ όταν ο πορτιέρο του Άρη απέκρουσε δύσκολα το μακρινό σουτ του Lazar.
Στην έναρξη του δευτέρου μέρους, οι «ασπρόμαυροι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με τον Παπάζογλου να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Lazar στο 48΄. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες στη συνέχεια και έως το 70΄, όταν και ο Άρης ζήτησε αρχικά πέναλτι για τράβηγμα του Μαλεζά στον Iacob μέσα στην περιοχή, ενώ στο 72΄ ο Χαλκιάς έδιωξε δύσκολα την μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Neto.Στο 77΄ ο Iacob έχασε για λίγα εκατοστά το στόχο με κεφαλιά, στα λεπτά που απέμεναν τίποτε δε άλλαξε και το ντέρμπι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. 
Σκόρερ: 3΄ Λαζαρίδης / 48΄ Παπάζογλου
Συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός (74΄ Τριανταφυλλάκος), Λαζαρίδης, Sankare, Michel, Faty, Πρίττας, Umbides, Καπετάνος, Acosta (50΄ Castillo), Iacob
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Sznaucner, Μαλεζάς, Contreras, Etto, Arias, Lazar, Σαλπιγγίδης (68΄ Γεωργιάδης), Robert (46΄ ivic), Vierinha, Παπάζογλου (82΄ Γιάννου)

Tα γκολ από το Άρης – ΠΑΟΚ 1-1 (video)

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις