ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Super League: Ξάνθη – Παναθηναϊκός 2-3 (video)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στα Πηγάδια με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 3-2 της Ξάνθης για την 6η αγωνιστική στην Super League. Ο Leto (21΄πεν., 23΄) πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του Ferreira, ένα ο Quincy (56΄), ενώ στο 39΄ αποβλήθηκε ο Vitolo. Για τους Ακρίτες σκόρερ ήταν οι Edimar (66΄) και Βλαχοδήμος (68΄).
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα – είχαν και τον άνεμο υπέρ τους – και απείλησαν στο 6ο λεπτό με το Viviani να απομακρύνει με
υπερένταση την κοντινή προβολή του Simao. Στο 20΄ Cleyton και Leto συνδυάστηκαν πολύ όμορφα, ο τελευταίος κέρδισε το πέναλτι από τον Viviani το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Zeca σέντραρε από δεξιά και ο Leto με κεφαλιά έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν μετά το 30΄ και στο 33΄ ο Poy υποχρέωσε τον Καπίνο σε εντυπωσιακή επέμβαση, με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα, ο Vitolo αποβλήθηκε αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το 0-2 να παραμένει έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Οι Ακρίτες έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49΄ ο Καπίνο πρόλαβε σωτήρια τον Poy, ενώ στο 54΄ έπραξε το ίδιο απέναντι στον Καζάκη. Στο 56΄ ο Quincy έκανε το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού πρώτα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του. Η Ξάνθη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και αντέδρασε. Στο 66΄ ο «κεραυνός» του Edimar δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο του «τριφυλλιού» και στο 68΄ ο Βλαχοδλήμος μείωσε σε 2-3. Η άμυνα του Παναθηναϊκού πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους Σταθάκη, Σουάνη να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν και το 2-3 να παραμένει.
Σκόρερ: 66΄ Edimar, 68΄ Βλαχοδήμος / 21΄ πεν., 23΄ Leto, 56΄ Quincy
Συνθέσεις
Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος (61΄ Βλαχοδήμος), Σταθάκης, Edimar, Stasiak, Dani, Dica (46΄ Σουάνης), Βασιλακάκης, Poy, Marcelinho, Καζάκης (67΄ Markovski)
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Βύντρα (18΄ Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Sarriegi, Boumsong, Vitolo, Simao, Zeca (71΄ Zeca), Quincy, Leto, Cleyton (42΄ Κατσουράνης)
Τα γκολ από το Ξάνθη – Παναθηναϊκός 2-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις