ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Γιούχαραν τους υπουργούς Μπεγλίτη και Μαγκριώτη [video]

Γιούχαραν στη Θεσσαλονίκη τους υπουργούς Μπεγλίτη και Μαγκριώτη την ώρα που έφταναν στον Άγ. Δημήτριο.
Όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι δύο υπουργοί Πάνος Μπεγλίτης και Γιάννης Μαγκριώτης έφτασαν στον Άγιο Δημήτριο. Ο αγανακτισμένος κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει «κλέφτες». Οι υπουργοί συνοδεύονταν από στρατονόμους την ώρα που οι αστυνομικοί συγκρατούσαν τον κόσμο.
Μάλιστα, ένας από τους συγκεντρωμένους, όταν είχε μπροστά του

τους δύο υπουργούς τους είπε: «Καλά, δεν ντρέπεστε; Έρχεστε και κουρεμένοι;» Λίγο αργότερα ακόμη ένας αγανακτισμένος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Μαγκριώτη: «Σε ψηφίσαμε και είσαι ανίκανος. Να φύγεις, κλέφτη», του είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε στο βίντεο πώς γιούχαραν στη Θεσσαλονίκη τους υπουργούς Π. Μπεγλίτη και Γ. Μαγκριώτη:
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης τα «άκουσε» και από τον μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ενώ από άμβωνος εκτίμησε πως «φτάσαμε εδώ και από δικά μας λάθη, αλλά και από λάθη των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών» και δήλωσε ότι «δεν θέλουμε άλλα αφεντικά στην πατρίδα μας».
Οι εκπρόσωποι της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος και Κώστας Γκιουλέκας δεν μπήκαν στην εκκλησία από την κύρια είσοδο. Το ίδιο έκαναν και κατά την έξοδό τους, για να αποφύγουν το γιουχάισμα.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών Γ. Δημαράς τόλμησε να κάνει δηλώσεις, καθώς λόγω του τεταμένου κλίματος κανείς άλλος από τους πολιτικούς δεν ήθελε να σταθεί μπροστά στα μικρόφωνα.
Ο κόσμος είχε δείξει τις διαθέσεις του από νωρίς το πρωί. Πριν φτάσουν οι υπουργοί, είχε αρχίσει να φωνάζει συνθήματα.
Δείτε το βίντεο με τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη να φωνάζει συνθήματα:


fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις