ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας (19:00)

Χωρίς περιθώρια για απώλειες οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” τους νεοφώτιστους σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Superleague.
Νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς το ματς με την Δοξά Δράμας θα είναι τρίτο μέσα σε μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Μόνχε, Αμπντούν και Πάντελιτς, ενώ “ανάσες” αναμένεται να πάρουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές.
Υπενθυμίζεται πως εκτός “μάχης” βρίσκονται οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Μάκουν, Ορμπάιθ, Φέισα και Γέστε, ενώ το τελευταίο “θύμα” είναι ο Φουστέρ ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες
Η αποστολή:
Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους,ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λεάντρο και Βάντερσον που ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά και στους τραυματίες Ψυχογιό και Κάσιο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις