ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ήρθε η ώρα του μεγάλου ντέρμπι: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19:30) live ΕΔΩ

Με το κλασικό ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού πρωταθλήματος ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο «Καραϊσκάκη» για τους βαθμούς, αλλά και το γόητρο. Λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ο Ιμπαγάσα δεν θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε (αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο Champions League της Τρίτης κόντρα στην Μαρσέιγ), ενώ ο Φερέιρα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιός από τους Μαρίνο ή Βύντρα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Εκτός από το ντέρμπι, το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες: ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα - Εργοτέλης.
Την Κυριακή, η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια: Ατρόμητος - Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας - Πανιώνιος, Όφη - Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη και ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός.
Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο Αριέλ Ιμπαγάσα στάθηκε αρκετός για να στερήσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δοκίμασε να προπονηθεί σήμερα, αλλά δεν τα κατάφερε, κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους «πράσινους».
Μάλιστα ο 35χρονος άσος στην προσπάθειά του να προπονηθεί, προκειμένου να αγωνιστεί στο ντέρμπι, ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα.
Έτσι αναμένεται να υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία κάτι που καθιστά εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του και στο κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης με τη Μαρσέιγ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Αντίθετα, στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπεριελήφθη ο Φραν Γέστε, ο οποίος ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του «Κάνιο» στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.
Οι 18 «εκλεκτοί» του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Εκτός αποστολής έμειναν και οι: Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις