ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: Πώς της φάνηκε το «Τσαντίρι»;

Για την εμφάνισή της ως guest star στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου, το βράδυ της Τρίτης, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της.
Η εμπειρία που έζησε στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου ήταν μοναδική: «Είναι αλλιώς όταν είσαι μέσα. Έχεις όλο τον παλμό, δεν μπορώ να το εξηγήσω» είπε αρχικά η 42χρονη παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας:
«Εγώ επειδή έχω πράγματα μέσα μου για τον Λάκη, νιώθω πολύ καλά μαζί του. Γι’ αυτό, επειδή με ξέρετε πώς είμαι γενικώς, όταν μου προτείνουν πράγματα- όπως το να κάνω μια φωτογράφιση- που το σκέφτομαι, το ξανασκέφτομαι και συνήθως λέω "όχι", εκεί είπα "ναι" χωρίς να το σκεφτώ. Δύο μέρες πριν δηλαδή, με πήραν τηλέφωνο».
Οι ερωτήσεις που έκανε ήταν λίγο «πικάντικες». Ήρθε καθόλου σε δύσκολη θέση εξαιτίας αυτού; «Ήμουν σε μια εκπομπή σατιρική. Αν ήμουν αλλού, δεν θα μπορούσα να τα πω αυτά. (…) Με τον Λάκη αισθάνθηκα τόσο ασφαλής, που, ενώ είχα τόση αγωνία πριν ανέβω, από την ώρα που κάθισα δίπλα σε εκείνον και την Ελένη, ένιωσα σαν να ήμουν εδώ. Πέρασα φανταστικά!» και πρόσθεσε πως υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.
Yupi
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις