ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Πουτινιές! Η πιο σέξι πολιτική διαφήμιση κόμματος στον κόσμο από τον Β. Πούτιν (βίντεο)

Ένα άκρως ενδιαφέρον όσο και πρωτοποριακό βίντεο αποφάσισαν να προβάλλουν οι υπεύθυνοι του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Δεκεμβρίου.
Μια νεαρή κοπέλα πηγαίνει στο εκλογικό τμήμα φορώντας ένα μίνι φόρεμα και ζητά να ελεγχθεί εάν είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους. Εκείνη την ώρα την πλησιάζει ένας νεαρός άντρας που την φλερτάρει κρατώντας και εκείνος το βιβλιάριο του. Οι δυο τους πηγαίνουν στο παραβάν για να ψηφίσουν και πρώτη μπαίνει η κοπέλα μόνη της. Ωστόσο αλλάζει γνώμη και το καλεί στην συνέχεια και εκείνον να ψηφίσουν μαζί… την ώρα που πέφτουν τα ρούχα τους εμφανίζεται το σλόγκαν «Ας το κάνουμε μαζί»...

Λίγο αργότερα το ζευγάρι βγαίνει από την καμπίνα και η κοπέλα φτιάχνει τα μαλλιά της ,λίγο πριν το ζευγάρι ρίξει την ψήφο του στην κάλπη..
Όπως καταλαβαίνετε η διαφήμιση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις κυρίως από την αντιπολίτευση. Όπως τόνισαν θεωρούν ιδιαίτερα υποτιμητικό το σεξουαλικό υπονοούμενο της καμπάνιας ενώ υπάρχει και συνταγματικό πρόβλημα όπως υποστηρίζουν αφού η ψήφος είναι προσωπική αλλά και μυστική!!

seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις