ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μπλέκουν σε ροζ σκάνδαλο πασίγνωστο εφοπλιστή!

Σοκ για πασίγνωστο Ελληνα εφοπλιστή ο οποίος έχει πέσει σε μεγάλες φουρτούνες. Αιτία, η μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πρώην υπάλληλός του, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. Η υπόθεση, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά από τον Τύπο της Αμερικής (όπου ο Ελληνας πλοιοκτήτης μένει μόνιμα), ενώ εκτενείς αναφορές έκαναν και οι βρετανικές εφημερίδες.
Σύμφωνα μάλιστα με τη «New York Post», ο εφοπλιστής φέρεται να
φλέρταρε για πολύ καιρό επίμονα με την 24χρονη υπάλληλό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα στέκεται ιδιαίτερα στην ομορφιά της υπαλλήλου, την οποία αποκαλεί «ξανθιά σεξοβόμβα».
Βέβαια, στην υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα, ενώ από την πρώτη στιγμή ο πασίγνωστος Ελληνας εφοπλιστής (που έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο) μέσω του εκπροσώπου του διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα αναφέρει στη μήνυσή της η 24χρονη.
Η ξανθιά καλλονή από το Μανχάταν εργαζόταν επί τρία χρόνια στον όμιλο εταιρειών του πλοιοκτήτη (ο οποίος έχει στην κατοχή του δεκάδες πλοία και συγκαταλέγεται στους σαράντα μεγαλύτερους πλοιοκτήτες της ελληνόκτητης ναυτιλίας). Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο εφοπλιστής βρήκε την ευκαιρία να της ριχτεί σε μια επίσκεψή της στο σπίτι του, ενώ εκείνη άλλαζε ρούχα.
Μόνο και μόνο το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί τα ακόλουθα ερωτήματα: Για ποιο λόγο η υπάλληλος βρέθηκε στο σπίτι του εργοδότη της και πολύ περισσότερο για ποιο λόγο χρειάστηκε να αλλάξει ρούχα ενόσω βρισκόταν εκεί;
Οπως υποστηρίζει η «σεξοβόμβα», ο εφοπλιστής άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο σπίτι έχοντας απαλλαγεί πλήρως από τα ρούχα του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δικόγραφα που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, «ο άνττρας άρπαξε κάποια στιγμή το πρόσωπό της και βύθισε με τη βία τη γλώσσα του στο στόμα της. Εκείνη αντιδρώντας τον χτύπησε με όση δύναμη είχε κι έτσι κατάφερε να γλιτώσει από το πάθος του».
Η 24χρονη αναφέρει επίσης ότι παρά το γεγονός πως επανειλημμένως είχε απορρίψει το φλερτ του, εκείνος αρνιόταν να αποδεχτεί την απόρριψη και συνέχιζε να την πιέζει. Ενα ακόμη ερώτημα που προκύπτει από την υπόθεση είναι πότε έγινε το συμβάν, δεδομένου ότι η νεαρή κοπέλα κατέθεσε τη μήνυση στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, μολονότι αποχώρησε πέρσι από τον όμιλο εταιρειών του εφοπλιστή. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, έχει αναλάβει τη θέση της αντιπροέδρου σε συμβουλευτική εταιρεία, όπως αναφέρει η ίδια στο προφίλ της στην ιστοσελίδα LinkedIn.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «New York Post», το συμβάν έγινε όταν ακόμη η 24χρονη ήταν στην υπηρεσία του Ελληνα πλοιοκτήτη. Γιατί προσέφυγε στη Δικαιοσύνη τουλάχιστον ένα χρόνο μετά;
Εκπρόσωπος του εφοπλιστή έσπευσε να απαντήσει στους βαρείς ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά ψέματα όσα υποστηρίζει η πανέμορφη ξανθιά. «Οι ισχυρισμοί στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι παντελώς αβάσιμοι» ήταν η ακριβής απάντησή του, την οποία φιλοξενεί η αμερικανική εφημερίδα. Την ίδια στιγμή ιστοσελίδα ναυτιλιακών ειδήσεων αναφέρει ότι ο εφοπλιστής ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και να κυνηγήσει δικαστικώς την πρώην υπάλληλό του για τις σχετικές κατηγορίες της.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις