ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μετά τον τραγουδιστή και... ηθοποιός σωσίας του Μπένι (βίντεο)

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέκτησε και το Hollywood αφού πριν 16 χρόνια ξεδίπλωσε το ταλέντο του δίπλα στον Johnny Depp και στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, Deadman.
Όπως πολύ σωστά καταλάβετε μιλάμε για έναν ακόμη σωσία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Την προηγούμενη εβδομάδα τον γύρο του Internet έκανε η ομοιότητα του υπουργού Οικονομικών και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τον κύριο με την
ξανθιά κώμη Grimm Reaper, ή σε ελέυθερη μετάφραση με τον frontman ενός heavy metal συγκροτήματος, ο οποίος κάνει καριέρα με το όνομα «Ο Ζοφερός Θεριστής». Μάλιστα δεν λίγοι εκείνοι που βρήκαν oμοιότητα και στο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο αφού ο κ. Μπενι δεν έχει αφήσει μισθό χωρίς ψαλίδι και σύνταξη χωρίς κλάδεμα. Είναι όπως και να το κάνουμε «Ο κύριος όλα τα κουρεύω. Όλα τα κλαδεύω».
Όπως και να έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει πολλούς σωσίες και όσο τρομαχτικό κι αν φαίνεται είναι γεγονός. Ο νέος ονομάζεται Gary Falmer και μοιάζει ακόμη περισσότερο στον Ευάγγελο αλλά στο πιο νέο του. Εχει και τη χάρη της υποκριτικής ενώ έπαιξε και στην πρώτη επιτυχία του Johnny.
Σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις. όχι όμως και το.. Όσκαρ αφού εν προκειμένω ένας Γιαννάκης (βλ. Johnny αντί για John) και όχι Γιωργάκης πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Άτιμη ζωή Βαγγέλη..
Δείτε το trailer και παγώστε την εικόνα στο 01:12.

Δείτε περισσότερα θέματα 
seleo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις