ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αεροπορική τραγωδία την ημέρα των Ευχαριστιών...

Τραγικό θάνατο βρήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συνετρίβη σε βραχώδη περιοχή ανατολικά του Φοίνιξ, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο των έξι αγνοούμενων. Πρόκειται για έναν πατέρα με τα τρία παιδιά του, ηλικίας 9,8 και έξι ετών καθώς και δύο ακόμα ενηλίκων. Όλοι τους ήταν κάτοικοι της Αριζόνα και ταξίδευαν προκειμένου να παρευρεθούν σε τραπέζι για την ημέρα των Ευχαριστιών», τόνισε ο εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας, Paul Babeu.
Το δικινητήριο αεροσκάφος, τύπου Rockwell 690A, πετούσε προς το Σάφορντ της Αριζόνα, όταν συνετρίβη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο οδοντωτό ανάγλυφο των βουνών «Δεισιδαιμονία». Επιτόπου έσπευσαν σωστικά συνεργεία τα οποία με τη συνδρομή περίπου 50 εθελοντών ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των συντριμμιών. Εικόνες από τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έδειχναν μια μεγάλη φωτιά να έχει ξεσπάσει στην κορυφή του βουνού, την ίδια στιγμή που στο σημείο κατευθύνονταν μέλη των σωστικών συνεργείων.
Τελικά, τα ξημερώματα της Πέμπτης, εντοπίστηκαν φλεγόμενα συντρίμμια σκορπισμένα σε όλη την περιοχή της συντριβής. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν μια φωτεινή λάμψη να κατευθύνεται με δύναμη προς το βουνό και στη συνέχεια πυκνός καπνός να βγαίνει από το σημείο της πρόσκρουσης.
madata 


Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις