ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Καθηγητής ιστορίας ξέθαβε πτώματα και τα έκρυβε σπίτι του...

Τα πτώματα 26 γυναικών εντοπίστηκαν στο σπίτι ενός 45 χρονου καθηγητή ιστορίας και δημοσιογράφου από τη Ρωσία. Ο λόγος για τον Ανατόλι Μόσκβινα που ξέθαβε πτώματα από εκατοντάδες νεκροταφεία, τα έβαζε σε σακούλες και τα μετέφερε στο διαμέρισμα του.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, ο 45χρονος είχε επισκεφτεί περισσότερα από 750 νεκροταφεία, αν και δεν είναι γνωστό πότε άρχισε να ξεθάβει πτώματα και να τα μεταχειρίζεται σαν παιχνίδια.
Πως εντοπίστηκε η κακιά του συνήθεια; Όταν οι γονείς του αποφάσισαν γυρίζοντας από τις διακοπές τους, να του κάνουν μια απροειδοποίητη επίσκεψη και αντίκρισαν ένα θέαμα τουλάχιστον σοκαριστικό και άκρως αποκρουστικό.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεκρόφιλος είχε ντύσει με φορέματα και καλσόν τα μουμιοποιημένα υπολείμματα και τους σκελετούς των 26 νεκρών γυναικών (μάλιστα μία ήταν ντυμένη σαν λούτρινο αρκουδάκι!).
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα πτώματα ανήκαν σε πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 και 16 ετών, που είχαν πεθάνει πολλά χρόνια νωρίτερα. Πέραν αυτών, ο Μόσκβινα κοιμόταν σε φέρετρα ή σε παγκάκια νεκροταφείων.
Η αστυνομία συνέλαβε τον Μόσκβινα και αργότερα τον άφησε ελεύθερο, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο τι καταγγελίες θα του απαγγελθούν. Πάντως, οι γείτονές του όχι απλά έπεσαν από τα σύννεφα αλλά έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως «ιδιοφυΐα», επισημαίνοντας κυρίως το γεγονός ότι μιλάει 13 γλώσσες και έχει βαθιές γνώσεις για πολλά θέματα...
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις