ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε ο Chrome 16 beta...

Το Google ανάρτησε την beta έκδοση του Chrome 16, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολλών χρηστών υπολογιστών. Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί τώρα να αναλάβει πολλαπλούς λογαριασμούς Google, τον καθένα με το δικό συγχρονισμό αυτόνομα. Η απλή αλλαγή δίνει τη δυνατότητα σε μια οικογένεια ή σε ομάδες που χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή, να έχουν πρόσβαση σε όλα τα bookmarks, τα θέματά τους και τις εφαρμογές web τους, χωρίς να απαιτείται να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό του λειτουργικού του.
Με το εν λόγω σύστημα ενεργοποιημένο, ένα νέο σήμα στη γωνία του περιηγητή, υποδεικνύει ποιος χρήστης είναι συνδεδεμένος μέσα, ενώ η επιλογή των λογαριασμών γίνεται από μία drop-down λίστα. Η Google προειδοποιεί ωστόσο ότι αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζει κάποιου είδους προστασίας με κωδικό, ούτε με κάποιο άλλο
σύστημα, άρα δεν ενδείκνυται για δημόσιους υπολογιστές ή τέλος πάντων για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το περιεχόμενο του browser τους κρυφό. Η λειτουργία Syncs θα μεταφερθεί και στις συσκευές Android 4.0 όταν αυτές κυκλοφορήσουν με το καλό.
Η beta είναι διαθέσιμη για Linux, Mac και Windows. Παράλληλα είναι διαθέσιμη σε μία πολύ πρώιμη έκδοση ο Chrome 17 για τους προγραμματιστές. Η επίσημη 16η έκδοση ωστόσο θα είναι έτοιμη σε λίγες εβδομάδες.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις