ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η Imogen Thomas καλύπτει μόνο τα απαραίτητα...

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας της έχει απαγορεύσει να κάνει δηλώσεις σχετικά με την παράνομη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Ryan Giggs. Η απόφαση αυτή έδωσε έμπνευση στην Imogen Thomas να κάνει μια εκκεντρική φωτογράφηση, που παραπέμπει στη φίμωσή της.
Η 28χρονη Imogen εμφανίστηκε στο εβδομαδιαίο αντρικό περιοδικό Nuts και φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή. Κρατάει κρυφά μόνο μερικά στρατηγικά σημεία με τη βοήθεια μιας μαύρης ταινίας.

Το μοντέλο, που ανακηρύχτηκε "Μις Ουαλία" το 2003, μόλις που καλύπτεται από την μαύρη ταινία, καθώς ποζάρει σε σαγηνευτικές στάσεις μπροστά από ένα κίτρινο φόντο.
Η Imogen, γνωστή και από τη συμμετοχή της στον show "Big Brother", είχε προσπαθήσει στις αρχές Νοεμβρίου να άρει την απόφαση του δικαστηρίου, που της αφαιρεί το δικαίωμα να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Giggs.






Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις