ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Super Leage: ΟΦΗ – Άρης 0-1 (video)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης, κερδίζοντας με 1-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από το κακό θέαμα, τις πολλές εντάσεις και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Μήτσιου. Αποκάλυψη της αναμέτρησης ο νεαρός άσος του Άρη, Γιάννης Γιαννώτας, ο οποίος έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «κιτρίνων».

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κάποιες καλές προσπάθειες με τους Chumbinho στο 9ο λεπτό και τον Μάντζιο στο 11ο λεπτό, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Βελλίδης δεν ανησύχησε σε καμία των περιπτώσεων. Από το 20ο λεπτό και έπειτα ο Άρης ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και σιγα σιγά κέρδιζε μέτρα προς την εστία του Carroll. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στην πρώτη καλή τους προσπάθεια στα καρέ του ΟΦΗ στο 32ο λεπτό, όταν ο Umbides βρήκε με ωραία σέντρα τον Γιαννώτα, ο οποίος στην πλάτη του Bulut έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-1. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το σοκ του ΟΦΗ και έχασε και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Το 2ο μέρος ξεκίνησε με εντάσεις και κακό ποδόσφαιρο, με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους μπροστά από την εστία του Βελλίδη. Στο 51ο λεπτό ο Ταυλαρίδης προχώρησε σε μια αχρείαστη ενέργεια, πετώντας την μπάλα στον Soltani, αλλά απέφυγε την αποβολή, με τον Μήτσιο να του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Με την είσοδο του Παπουλή ο ΟΦΗ ανέβασε το ρυθμό του και στο 71ο λεπτό έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Μετά από κόρνερ ο Γεωργίου σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Βελλίδης αντέδρασε γρήγορα και κράτησε το 0-1. Στο 77’ ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Μήτσιος «είδε» επαφή του Umbides σε μαρκάρισμα στον Jordi Lopez. Μερικά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΟΦΗ να διαμαρτυρηθεί, αυτή τη φορά για πέναλτι στον Μάντζιο σε τάκλικ του Faty. Οι αμφιλεγόμενες αποφάσεις συνεχίστηκαν με τον Μήτσιο να αποβάλλει κακώς για διαμαρτυρία και θέατρο τονΜάντζιο στην ίδια φάση και σωστά τον Ταυλαρίδη στο 87’.
Κόκκινη: Μάντζιος 84’, Ταυλαρίδης 87’ - 77’ Umbides
Σκόρερ: Γιαννώτας 32’
Συνθέσεις:
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Bulut, Kalajdzic (Καμπάνταης 84’), Jorge Lopez, Jordi Lopez (Kataj 77’), Sisic (Παπουλής 64’), Chumbinho, Μάντζιος.
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Dickoh, Sankare, Michel, Toja, Faty, Γιαννιώτας (Acosta 63’), Castillo (Vranjes 77’), Umbides, Soltani (Jacob 63’).
Δείτε σε video το goal του Γιάννη Γιαννώτα από το ΟΦΗ – Άρης 0-1:
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις