ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Super League: ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 0-0 (video)

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και Κέρκυρα στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά ήταν «φλύαροι», με αποτέλεσμα να χάσουν δύο πολύτιμους βαθμούς.
Σε υποτονικούς ρυθμούς κύλησε το πρώτο ημίωρο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με ευκολία το «δικέφαλο» μακριά από τα καρέ τους και μάλιστα να είναι αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία, σε κεφαλιά του Αγρίτη στο 15΄, η οποία πέρασε μόλις άουτ. Μετά το 30΄ οι «ασπρόμαυροι» πήραν τον έλεγχο έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τους Vierinha και Φωτάκη, προσπάθειες οι οποίες δεν είχαν αίσια κατάληξη για την ομάδα τους.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ επέβαλε απόλυτα το ρυθμό του, κλείνοντας την Κέρκυρα στα καρέ της. Η πίεση γινόταν ολοένα και πιο ασφυκτική όσο ο χρόνος περνούσε. Τα σουτ των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στο 68΄ και το 78΄ αντίστοιχα δε βρήκαν στόχο, ο Galinovic κράτησε όρθιο το συγκρότημα του Gracia στις καθυστερήσεις, με το 0-0 να παραμένει, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης για ανατροπή του Αθανασιάδη από τον Galinovic.
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto (70΄ Etto), Σταφυλλίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Contreras, Φωτάκης, Spadacio, Vierinha (46΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Παπάζολγου (60΄ Σαλπιγγίδης)
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Κοντοδήμος, Wenzel, Majstorovic, Hable, Osman, Lovin (62΄ Καλαντζής), Αγρίτης (83΄ Μίχος), Maznov, Ιωάννου (70΄ Γιάντσης)
Δείτε σε video την είσοδο των ομάδων στο ΠΑ:ΟΚ – Κέρκυρα 0-0

Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις