ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-2 (video)

Σπουδαίο διπλό με 0-2 πήρε η Ξάνθη στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 10η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Edimar στο 31΄ και ο Markovski στο 52΄.
Με επιθετικές διαθέσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, πριν ο «κεραυνός» του Bakayoko στο 8΄ καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Fegrouche.
Αν και ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Ξάνθη ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 31΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Edimar. Στη συνέχεια οι Ηπειρώτες κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να καταφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Ακρίτες έκαναν το αποφασιστικό βήμα για τη νίκη με το σουτ του Markovski να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα κόντραρε και στον Πάντο. Το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος, με το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην απειλείται ιδιαίτερα και να πανηγυρίζει το εκτός έδρας «τρίποντο».
Σκόρερ: 31΄ Edimar, 52΄ Markovski
Συνθέσεις:
Γιάννινα: Fegrouche, Πάντος (74΄ Κυριάκος), Bouzid (65΄ Cuevas), Κώτσιος, Vanderson, Τζημόπουλος, Lila, De Vincenti, Becerra (57΄ Γεωργίου), Zairi, Bakayoko I.
Ξάνθη: Vibiani, Μπέρτος, Edimar, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Poy, Βλαχοδήμος (77΄ Marcelinho), Σουάνης (68΄ Μάνταλος), Markovski (89΄ Καζάκης)
Αργότερα το video με τα γκολ από το ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-2 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις