ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Super League: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκης τον τελευταίο μήνα καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για την 9η αγωνιστική στη Super League 2011-2012. Ο Perrone στο 43΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming είναι ένα κλικ μακριά!
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με το Χαλκιά να υποχρεώνεται σε εντυπωσιακή επέμβαση μόλις στο 2ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια και είχε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Μετά το 30΄ οι παίκτες του Boloni οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα στο 43΄ ο Perrone με κεφαλιά μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0.
Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του περνώντας τους Γιάννου και Παπάζογλου στις θέσεις των Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη. Στο 59΄ ο Jacobo απομάκρυνε δύσκολα την κεφαλιά του Παπάζογλου, ενώ στη συνέχεια ο Χαλκιάς κράτησε το σκορ στα ίδια επίπεδα αποκρούοντας το σουτ του Perrone. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση. Οι «ασπρόμαυροι» «κατασκήνωσαν» στην περιοχή του Jacobo, αλλά οι προσπάθειές τους δεν τελεσφόρησαν, είχαν και δοκάρι στο 88΄ με τον Leonardo, και έφυγαν με κατεβασμένο κεφάλι από την Τρίπολη.
Σκόρερ: 43΄ Perrone
Συνθέσεις

Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Bartolini, Formica, Ucerro, Juanito, Martins, Juli (69΄ Breska), Rayos (63΄ Alvarez), Perrone (81΄ Μπακασέτας)
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Sznaucner, Leonardo, Μαλεζάς, Cirillo, Φωτάκης, Arias, Lazar (69΄ Spadacio), Γεωργιάδης (57΄ Γιάννου), Vierinha, Σαλπιγγίδης (57΄ Παππαζογλου)

Δείτε σε video το γκολ του Perrone στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις