ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Super League: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-0 (video)

Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού – που αγωνιζόταν με 10 από το 6΄ λόγω της αποβολής του Addy – με 3-0 στην Τούμπα για την 10η αγωνιστική στη Super League. Ο Vierinha με πέναλτι στο 7΄ άνοιξε το σκορ, ο Παπάζογλου στο 53΄ έκανε το 2-0, ο Spadacio στο 55΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους». Στο 6΄ ο Addy έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή με το χέρι, ο Δασκαλόπουλος, αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του καταλόγισε το πέναλτι, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.
Ο Vierinha που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και το 1-0 ήταν γεγονός. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ τα οποία είτε δεν έβρισκαν στόχο είτε σταματούσαν στον Blazic. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη μοναδική άξια λόγου φάση που δημιούργησε, με το Χαλκιά στο 42΄ να σταματά σωτήρια τον Camara.
Η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια στο β΄ μέρος, με το «δικέφαλο» να έχει τον πλήρη έλεγχο. Στο 51΄ ο Σαλπιγγίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Blazic, δύο λεπτά αργότερα, όμως, η μπάλα από τη σέντρα του Σταφυλλίδη πήγε «συστημένη» στο κεφάλι του Παπαζογλου και από εκεί στα δίχτυα. Στο 55΄ ανέλαβε δράση ο Spadacio, ο οποίος με γυριστό σουτ από πλάγια θέση μέσα από τη μικρή περιοχή, τελείωσε το παιχνίδι κάνοντας το 3-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο Αθανασιάδης είχε μία καλή ευκαιρία στο 65΄ να πετύχει ακόμη ένα τέρμα για την ομάδα του, ο Φωτάκης ακόμη μία στις καθυστερήσεις, με το 3-0 να παραμένει έως το τέλος.
Σκόρερ: 7΄ πεν. Vierinha, 53΄ Παπάζογλου, 55΄ Spadacio
Κόκκινη: 6΄ Addy
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Sznaucner, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Garcia, Φωτάκης, Spadacio, Σαλπιγγίδης (61΄ Γεωργιάδης), Vierinha (76΄ Robert), Παπάζογλου (61΄ Αθανασιάδης)
Παναιτωλικός: Blazic, Κουτρομάνος, Dolezaj, Edjeguele, Addy, Κούσας (63΄ Mumin), Μητρόπουλος, Rocha, Θεοδωρίδης (72΄ Παλαιολόγος), Boumale, Camara (63΄ Bamogo)
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-0






Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις