ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

VIDEO ΣΟΚ: Δείχνει τον Ροναλντίνιο να …αυτοϊκανοποιείται!

Ροναλντίνιο, παίζεις μπάλα και στο μπάνιο σου;
Μεγάλος σάλος τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία με ένα βιντεάκι που δείχνει κάποιον που μοιάζει απίστευτα στον Ροναλντίνιο να αυτοϊκανοποιείται!
Το βίντεο πρόλαβε και έπαιξε για λίγο στο Youtube, ωστόσο στη συνέχεια
αποσύρθηκε λόγω του ακατάλληλου περιεχομένου του. (Εμείς το έχουμε και θα σας το παρουσιάσουμε γύρω στις 10:00 μ.μ.).
Για το θέμα μίλησε ο αδερφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου, Ρομπέρτο ντε Ασίς, που είπε ότι θα κινηθεί νομικά και θα κάνει μηνύσεις για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του παίκτη!
Έτσι, βεβαίως, ο καθένας πιστεύει ότι όντως ο …πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ο “Ρόνι”, ωστόσο ο αδερφός του ούτε το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε.
Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, αντιμετώπισε, πάντως, με χιούμορ την κατάσταση. “Είναι θέμα του Ροναλντίνιο, όχι της ομάδας. Εγώ δεν μπορώ να ελέγχω τι έχει ο καθένας στον υπολογιστή του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω στην άκρη πριν η υπόθεση… εκραγεί”, είπε γελώντας και στη συνέχεια πρόσθεσε:
“Ποιος από σας είδε το βίντεο; Πόσο… μεγάλος ήταν ο Ροναλντίνιο;”!
sportdog


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις