ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 2-1 (0-0)

Πρωτάθλημα Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
15η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: Μεγάλου Σειρηνίου
Σάββατο: 17 Δεκεμβρίου 2011
Yπερπολύτιμο και ανέλπιστο τρίποντο για τη Σειρήνα και καθοριστικό που ίσως σημαίνει ακόμα και την παραμονή στην κατηγορία.
Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου οι φιλοξενούμενοι σαφώς παρουσίασαν καλύτερη εικόνα, η Σειρήνα με δυο στημένες φάσεις κατάφερε να κάνει την ανατροπή.
Στο α΄μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τηΣειρήνα να χάνει δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τονΚαρεπίδη που δεν κατάφερε να νικήσει τονΑραβόπουλο και την Ποντινή να χάνει στο45΄την ευκαιρία της χρονιάς με τον Παναγιωτίδη.
Στο β΄μέρος η Ποντινή ήταν καταιγιστική, δημιούργησε και έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τονΚόκκινο να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα και προηγήθηκε στο σκορ από ελεγχόμενη θέση οφσαϊτ. ΄Όμως η Σειρήνα με δυο κεφαλιές έκλεψε το τρίποντο και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακόμα διαμαρτύρονται για το 2ο γκολ.

Α΄ημίχρονο
5ο λεπτό- Καλοχτυπημένο κόρνερ τουΚαραγιάννη, απέκρουσε δύσκολα ο Κόκκινος, η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και πέρασε κόρνερ.
11ο λεπτό- Ο Φαρμάκης βρήκε πολύ ωραία τον Καρεπίδη, που κόπηκε την τελευταία στιγμή απ’ τονΠαπαγρηγορίου. Εκτελέστηκε το κόρνερ, σέντρα του Τσιάτσιου, κεφαλιά του Καρεπίδη και εκπληκτική απόκρουση του Αραβόπουλου σε κόρνερ και πάλι.

23ο λεπτό- Ασίστ του Νικολαϊδη στον Καρεπίδηπου μόνος προ του Αραβόπουλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο, που μπλόκαρε το πλασέ.
27ο λεπτό- Σουτ του Μ. Ασλανίδη έξω απ’ την περιοχή μπλόκαρε σταθερά ο Αραβόπουλος.
30ο λεπτό- Ιδανική αντεπίθεση της Ποντινής, μόνος ο Π. Γεωργιάδης πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Κόκκινος.
44ο λεπτό- Κι όμως χάθηκε!!! Ευκαιρία της χρονιάς για την Ποντινή, όταν ο Παναγιωτίδης με προβολή σε κενή εστία, κατάφερε ν’ αστοχήσει.
Β΄ημίχρονο
48ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Π. Γεωργιάδης και εντυπωσιακή επέμβαση του Κόκκινου σε κόρνερ.
60ο λεπτό- Μετά από φάση διαρκείας ο Π. Γεωργιάδης με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 0-1.
68ο λεπτό- Μόνος ο Παναγιωτίδης μέσα στη μικρή περιοχή, κατάφερε να πλασάρει άουτ.
71ο λεπτό- Κόρνερ του Μ. Ασλανίδη από δεξιά και ο Γρίδας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
78ο λεπτό- Κόρνερ και πάλι του Μ. Ασλανίδη από δεξιά, κεφαλιά του Καρεπίδη από κοντά και το 2-1για τη Σειρήνα.
85ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Μ. Ασλανίδης μετά από έξοχη πάσα του Φαρμάκη, πλάσαρε όμως πολύ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
΄Αριστη η διαιτησία του κ. Πάνου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με λάθη οι βοηθοί
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Αυγ. Κούσκορας, Χ. Ασλανίδης (87΄Χ. Μπαζάκας), Ν. Μπαλντούμης, Δ. Γιώτας, Χ. Φαρμάκης, Γ. Τσιάτσιος, Σ. Γρίδας, Δ. Καρεπίδης, Μ. Ασλανίδης, Ηρ. Νικολαϊδης
Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Κώστας Ρουσιάδης): Γ. Αραβόπουλος, Γεωργιάδης, Μακρυγιάννης (80΄Γ. Αραβόπουλος), Παπαγρηγορίου, Καλώτας, Γκοντοβάς, Αβ. Παναγιωτίδης, Ι. Σαρβανίδης (28΄Κορδοτός), Π. Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Αποστόλου (54΄Αν. Σαρβανίδης)Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις