ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 2-5

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Δίκαιη επικράτηση του Αλιάκμονα στην Αμυγδαλιά, σ' έναν αγώνα με πολλές φάσεις που δεν έλειψε η ένταση και οι αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.
Πιο δυνατά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι και έχοντας τον έλεγχο του κέντρου προηγήθηκαν νωρίς νωρίς στο 8ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά του Χατζηβασιλειάδη.
2 λεπτά αργότερα ο εξαιρετικός Αραβόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-2.
Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 12΄, όταν βολίδα του Σαμαρά ανάγκασε το Σιδερίδη να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα.
Στο 16΄καλοχτυπημένο απευθείας φάουλ του Χατζηγιετίμ, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ρεβύθη και πέρασε κόρνερ.
Η Αμυγδαλιά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 23΄ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του αειθαλή Σαμαρά και άπιαστο σουτ στη δεξιά γωνία του Σιδερίδη.
Στο 32΄ο Αραβόπουλος, "χόρεψε" όλη την άμυνα της Αμυγδαλιάς, πλάσαρε για ν' αποκρούσει ο Ηλ. Καραλιόλιος με το χέρι κατά το διαιτητή Χαραλαμπίδη και να δοθεί πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αραβόπουλος, σημειώνοντας το 1-3.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε την κοιλιά του ποδοσφαιριστή. Γεγονός πάντως είναι, ότι αφού δόθηκε πέναλτι, ο ποδοσφαιριστής της Αμυγδαλιάς έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα και όχι με κίτρινη.
Τετ-α-τετ ο Πανταζής στο 36΄νικήθηκε από το Ρεβύθηπου απέκρουσε σωτήρια.
Στο 38΄σέντρα από αριστερά του Σαμαρά, σουτ στην κίνηση από το Δανόγλου μπλόκαρε ο Σιδερίδης.
Στο 41΄έξοχη μεταβίβαση του Χάλου στον Αραβόπουλο, που αστόχησε από ευνοϊκή θέση.
Στο β΄ημίχρονο πιο δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν πάλι στο σκορ, όταν ο Τσιρώνας ξέφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και "πάρε βάλε" στονΕσκαντάρι, που με συρτό πλασέ πέτυχε το 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 68΄σέντρα σουτ του Χάλου, απέκρουσε ασθενώς οΡεβύθης, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αμυγδαλιάς.
Στο 66΄κεφαλιά του Δανόγλου από σέντρα του Σαμαρά, πέρασε άουτ.
Στο 68΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Απ. Λιάκαςμετά από δολοφονικό χτύπημα εκτός φάσης στοΣτεργιόπουλο. Ο Λιάκας μετά από σκληρό φάουλ στοΣτεργιόπουλο κι ενώ ο παίχτης της Κιβωτού σηκώθηκε, τον χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος και ευτυχώς ο παίχτης της Κιβωτού συνέχισε χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι.
Στο 73΄μακρινή μπαλιά του Χατζηγιετίμ βρήκε τοΣτεργιόπουλο, που μπήκε στην περιοχή και έγραψε με πλασέ το 2-4.
Στο 90΄φοβερή ατομική προσπάθεια του Στεργιόπουλο, πέρασε όλους τους αντιπάλους και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Χατζηβασιλειάδης έγινε κάτοχος της μπάλας που έστρωσε στον Αραβόπουλο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το τελικό 2-5.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ: Β. Καραλιόλιος (11΄Ρεβύθης), Σαρτικίδης, Ηλ. Καραλιόλιος, Λιάκας, Τσιρώνας, Σιόλας, Εσκαντάρι (65 Γ. Δημ. Καραλιόλιος), Δανόγλου, Σαμαράς, Καρτσιούνης, Γ. Αργ. Καραλιόλιος

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ: Σιδερίδης, Χατζηγιετίμ, Αλεξίου, Πανταζής, Αθ. Κουλέτσος, Αραβόπουλος, Στεργιόπουλος, Ευγενιάδης, Ιορδανίδης, Χατζηβασιλειάδης, Χάλος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ







Το ανερχόμενο "κατά Στέφο" αστέρι της Κιβωτού


 
ΟΜΟΡΦΑ!!!











 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας....




Μπάμπης ο παλαίμαχος

Αποβλήθηκε ο προπονητής της Κιβωτού, διαμαρτυρόμενος έντονα για δυο ακυρωθέντα γκολ. "Μεταξύ μας, το ένα δεν θα το ακύρωνε ούτε ο Κουταλής" 
 
Ο Στεργιόπουλος πανηγυρίζει το 4ο γκολ


Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις