ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πυρσός Γρεβενών-Εθνικός Βατερού 3-3 (1-1) fotos

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η τύχη γύρισε τις πλάτες στον Πυρσό αφού δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εθνικού Βατερού στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Ο Πυρσός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 2ο λεπτό... αλλά


ο Δούμας αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσιος μετά από ανατροπή του από τον Ματζώλα.
Στο 8ο λεπτό ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του Εθνικού Σταύρος Ζηνόβιος σταμάτησε τον Γεωργίου ενώ στο 13΄ λεπτό ο Εθνικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νίκο Ζηνόβιο μετά την ανατροπή του Θεοδωρίδη από τον Αλυσσανδράτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ.
Οι πράσινοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 34΄με αυτογκόλ του του Καλλιανίδη, μετά από σουτ του Δούμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και πάλι μπροστά με τέρμα του Ουνγιαλίδη στο 57΄. Η αντίδραση από τους γρεβενιώτες ήρθε στο 85’ με αυτογκόλ του Φωτιάδη και πλασέ του Γεωργίου στο 88΄κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη χαρά της νίκης αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νίκος Ζηνόβιος σε μια ακόμη αντεπίθεση για την ομάδα του Βατερού σημείωσε το τελικό 3-3 με κεφαλιά παγώνοντας το ΔΑΚ Γρεβενών.
Να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκαν ο Νάνος στο 65΄για εξύβριση και ο Ταουσάνης στο 87’ επειδή χτύπησε αντίπαλο, ενώ την κόκκινη κάρτα είδε και για τους γηπεδούχους ο Σιούλας στο 85΄.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές.

greveniotis.gr 
Οι φάσεις του αγώνα...
α' ημίχρονο
2' ανατροπή του Γκέτσιου από τον Ματζώλα και πέναλτι. Εκτέλεσε ο Δούμας άουτ.
7' ο Ν. Ζηνόβιος μετά από πάσα του Νάνου, πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ.
8' ο Γεωργίου ανενόχλητος πλάσαρε άουτ.
11' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκέτσιου, ο Στ. Ζηνόβιος με εκπληκτική απόκρουση απομάκρυνε.
12' ανατροπή του Θεοδωρίδη από τον Αλυσσανδράτο και πέναλτι για το Βατερό, όπου στο 13' εκτέλεσε εύστοχα ο Ν. Ζηνόβιος 0-1.
16' καλή συνεργασία Νάνου- Ζηνόβιου, με τελευταίο αποδέκτη τον Πέλεκα να πιάνει την κεφαλιά και ο Αλυσσανδράτος να πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση.
34' ο Δούμας από αριστερά έκανε το σουτ, ο Ζηνόβιος αποκρούει, η μπάλα χτυπάει στο σώμα του Καλλιανίδη και καταλήγει στα δίχτυα 1-1.
42' πολύ καλή σέντρα του Γεωργίου, ο Δούμας από καλό σημείο, δεν πρόλαβε...
β' ημίχρονο
49' φάση διαρκείας στα καρέ του Ζηνόβιου, ο οποίος απέκρουσε απανωτές προσπάθειες των παικτών του Πυρσού ώστε να παραβιάσουν την εστία του.
51' σουτ του Χαραλαμπίδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
56' σε γέμισμα του Τσιούκρα, ο Ουνγιαλίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-2.
67' σέντρα του Δούμα από αριστερά, ο Γεωργίου με τη μία το σουτ, για ακόμη μία φορά ο Ζηνόβιος ήταν σωστά τοποθετημένος και απέκρουσε σε κόρνερ.
84' το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζερεμές και ο Φωτιάδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 2-2.
86' σουτ του Κοτζατίσογλου μπλόκαρε ο Ζηνόβιος.
88' κακή εκτέλεση φάουλ από αμυντικό του Βτερού, ο Δούμας έκλεψε την μπάλα, έβγαλε σέντρα στην περιοχή και ο Γεωργίου με πλασέ έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του 3-2.
90+ σέντρα στην περιοχή του Πυρσού, πετάχτηκε σφήνα ο Ν. Ζηνόβιος και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα 3-3.
Διαιτησία: Γρατσάνης, Νταλούκας, Μανασής ΕΠΣ Τρικάλων.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Μπούκας, Γκέτσιος, Αλεξανδρής, Χερίδης (65’ Σιούλας), Μπλάντος (75’ Μπόζιαρης), Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Κοτζατίσογλου, Γεωργίου, Δούμας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος Σ., Ουνγιαλίδης (75’ Μερζανίδης), Τσιούκρας, Ματζώλας (53’ Ταουσάνης), Καλλιανίδης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος Ν., Νάνος, Θεοδωρίδης, Πελέκας (71’ Ρέββας).
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις