ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι "Ράδιο αρβύλα" χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά συγκεντρώνοντας 360.000 ευρώ!

Η έκκληση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του για την ενίσχυση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» -που έχει στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους- όχι μόνο έπιασε τόπο, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της εκπομπής, η ομάδα του «Ράδιο αρβύλα» ζήτησε από τους τηλεθεατές να στείλουν SMS ή να τηλεφωνήσουν στα ειδικά νούμερα, ώστε να συνεισφέρουν οικονομικά στον φιλανθρωπικό σύλλογο.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς κατά τη διάρκεια μιας μόνο εκπομπής το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις 570.000 ευρώ. Ετσι, αφού αφαιρέθηκαν οι διάφορες παρακρατήσεις, περισσότερα από 360.000 ευρώ κατέληξαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!
Βέβαια, όσο μεγάλο και αν είναι το ποσό αυτό, οι ανάγκες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι τεράστιες. Ετσι, μπορείτε ακόμη και τώρα να αποστείλετε με μήνυμα τη λέξη «Χαμόγελο» στο 54020 ή να τηλεφωνήσετε από σταθερό στο 901 11 15 15 15 προκειμένου να στηρίξετε και εσείς τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις