ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ 6-2

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
Ένα αποτέλεσμα που τα λέει όλα και που θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι. Σαν σίφουνας η ομάδα της Ποντινής και έχοντας επιθετικό πλουραλισμό (σκόραραν έξι διαφορετικοί παίκτες) παρέσυρε στο πέρασμά της την ομάδα του Μεγάρου..

Η γηπεδούχος παίζοντας απλά και ομαδικά σημείωσε έξι τέρματα χάνοντας επίσης σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ. Η Ποντινή μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και (παρά την απουσία του πρώτου της σκόρερ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) στρίμωξε τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και προσέφερε ωραίο θέαμα στους πιστούς φίλους της. Το σκορ άνοιξε στο 20΄του αγώνα για τους γηπεδούχους όταν, μετά από πρεσάρισμα των αντιπάλων αμυντικών και κλέψιμο της μπάλας κάτοχος θα γίνει ο ΛΟΥΚΑΣ ο οποίος θα πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας το 1-0. Με την σέντρα οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν όταν ο ΧΡΥΣΗΣ θα πασάρει στον ΝΤΕΜΑΪ αυτός θα προσπαθήσει να μπει στην περιοχή των γηπεδούχων, θα τζαρτζαριστεί με τον Σαρβανίδη Α. και ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο παθών φέροντας το παιχνίδι προσωρινά στο 1-1. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια θα παίξουν πιο επιθετικά θα κλείσουν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο και πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα θα κάνουν το 2-1. Συγκεκριμένα στο 32΄από το κέντρο του γηπέδου ο ΓΚΟΝΤΟΥΒΑΣ θα δώσει στον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γ. στην αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται η γηπεδούχος, αυτός θα κάνει κούρσα βγαίνοντας πίσω από τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος στο δεύτερο δοκάρι ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ με πλασέ θα κάνει ως προείπαμε το 2-1. Οι παίκτες της γηπεδούχου θα συνεχίσουν να επιτίθενται χάνονυας ευκαιρίες για γκολ. Στο 36΄λεπτό ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Μ. θα γίνει κάτοχος της μπάλας όταν μετά από πρέσινγκ θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς θα βρεθεί απέναντι και σε πλάγια θέση θα πλασάρει και ο τερματοφύλακας του Μεγάρου θα διώξει με τα πόδια. Στο 40΄λεπτό ευκαιρία για γκολ, η οποία θα χαθεί όταν, ο ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ με κάθετη μπαλιά θα δώσει στον ΛΟΥΚΑ αυτός θα επιχειρήσει παράλληλη σέντρα η μπάλα θα περάσει μπροστά από τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ο οποίος δεν θα μπορέσει να σουτάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα θα μπει φουλ επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και η κάθε της επίθεση θα είναι υποψία για γκολ. Συγκεκριμένα 48΄ωραία προσπάθεια του ΛΟΥΚΑ έξω από την περιοχή, σουτ και την τελευταία στιγμή με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων θα αποσοβήσει το γκολ. 52΄λεπτό φοβερό σε δύναμη σουτ του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ από πλάγια αριστερά όπως επιτίθεται η γηπεδούχος η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. 58΄λεπτό σέντρα από δεξιά για τους γηπεδούχους από τον ΛΟΥΚΑ στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ θα κάνει το 3-1. 65΄ σέντρα από τον ΤΑΡΑΜΑΝΗ κεφαλιά του νεοεισελθέντα ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ η μπάλα στο δοκάρι και άουτ. 70΄ σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Μεγάρου μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Δ. -ο οποίος μόλις είχε μπει στο γήπεδο- δεν θα μπορέσει να σκοράρει. 72΄νέα επέλαση του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ από αριστερά την κατάλληλη στιγμή σέντρα κεφαλιά ψαράκι του ΣΑΡΒΑΝΙΔΗ Γ. και με το ωραιότερο γκολ του αγώνα το 4-1. 80΄ ο ΓΚΟΝΤΟΥΒΑΣ θα σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και πλάγια θέση ο τερματοφύλακας δεν θα μπορέσει θα συγκρατήσει την μπάλα και σε κενό τέρμα ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Δ. θα κάνει το 5-1. 83΄οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην αντεπίθεση ο ΣΙΩΤΑΣ θα πασάρει στο ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ ο οποίος θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα κάνει το 5-2. Το σκορ και θρίαμβος για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί στο 85΄λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ του ΛΟΥΚΑ ο ΓΚΟΝΤΟΥΒΑΣ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι θα βάλει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ και ΝΤΟΛΙΑ(Ε. Π. Σ. Γρεβενών).

Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2) Πολυμενίδης Γ. 3) Μακρυγιάννης Αθ. 4) Σαρβανίδης Α. (68΄ Γεωργιάδης Δ.) 5) Παπαγρηγορίου 6) ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ Σ. 7) ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ Ι. (76΄ Αραβόπουλος Γ.) 8) Παναγιωτίδης Μ. (64΄ Αποστόλου Π.) 9) ΛΟΥΚΑΣ Α. 10) ΓΚΟΝΤΟΒΑΣ Α. 11) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ (Γιώργος Κουρέλας) 1) Καλύβας Α. 2) Καραπάς Β. 3) Καρανάσιος Δ. 4) Χρυσής Χ. 5) Σιώτας Γ. 6) Παπάς Γ. 7) Τσιόπλης Ι. 8) Λιούζας Λ. 9) Χαχάμ Ρ. 10) Ντεμάι Ε. 11) Τζιαμπίρης Θ.
Ευχαριστούμε το φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ, θιασώτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τερματοφύλακα της ΠΟΝΤΙΝΗΣ για το ρεπορτάζ.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις