ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκε την οικογένεια της 7 χρόνια μετά το τσουνάμι!

Μετά το χτύπημα του τσουνάμι, στην Ινδονησία το τραγικό έτος 2004, χιλιάδες οικογένειες θρήνησαν απώλειες αγαπημένων τους προσώπων. Μία οικογένεια εξ αυτών ήταν και η οικογένειά της 7χρονης Μέρι Γιουλάντα. Το κορίτσι εξαφανίστηκε αφού το τσουνάμι αφάνισε όλη την συνοικία όπου διέμενε στο δυτικό Άτσεχ. Έπειτα από ημέρες ερευνών χωρίς θετικό αποτέλεσμα, οι γονείς της αποφάσισαν ότι ποτέ δεν θα βρουν πια την κορούλα τους ζωντανή.

Παρ' όλα αυτά η Γουάτι κατάφερε να επιβιώσει και μάλιστα για επτά ολόκληρα χρόνια μεγάλωνε κοντά σε μια γυναίκα που την ανάγκαζε να ζητιανεύει. «Η εγγονή μου ήταν υποχρεωμένη να ζητιανεύει ως αργά το βράδυ. Όταν δεν ήταν εφικτό να μαζέψει αρκετά χρήματα, την χτυπούσαν», υποστηρίζει ο παππούς της.
Το ευτυχές είναι ότι πλέον η 14χρονη σήμερα Γουάτι βρήκε και ζει με την οικογένειά της. Βρέθηκε την Τετάρτη να τριγυρνάει άσκοπα στον δρόμο και μεταφέρθηκε στο γραφείο του επικεφαλής του χωριού στο Δυτικό Άτσεχ. Τους είπε ότι αναζητεί τους γονείς της αλλά θυμόταν μονάχα το όνομα του παππού της, Ιμπραήμ. Εκεί μετέβη ο παππούς της ο οποίος την αναγνώρισε από κάποια σημάδια που είχε από την γέννησή της στον λαιμό και στο πόδι και μια ελιά στον κρόταφο.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις