ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Βρέθηκε το κλεμμένο φέρετρο διάσημου ποδοσφαιριστή!

Το γύρο του κόσμου είχε κάνει πριν ένα περίπου χρόνο η παράξενη είδηση για την κλοπή του φέρετρου του διάσημου ιταλού ποδοσφαιριστή Μάϊκ Μπουοντζόρνο. Είχε κλαπεί από αγνώστους στις 25 του περασμένου Ιανουαρίου, μέσα στο νεκροταφείο της πόλης Αρόνα, κοντά στο Τορίνο.
Έντεκα μήνες μετά την μυστηριώδη αρπαγή, το φέρετρο βρέθηκε χθες σε περιοχή έξω από το Μιλάνο. Ένα παιδιά του Μπουοντζόρνο είχε
απευθύνει, πρόσφατα, έκκληση και μέσω ειδικής τηλεοπτικής εκπομπής. Τελικά η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε, αλλά το φέρετρο με ανάγλυφο το όνομα του τηλεπαρουσιαστή σε πλακέτα, εντοπίστηκε τυχαία εγκαταλειμμένο στην άκρη ενός μικρού δρόμου από ένα κάτοικο της αγροτικής περιοχής Βουιτόνε.
Ο ιταλός παρουσιαστής πέθανε το 2008 σε ηλικία ογδόντα τεσσάρων χρόνων και θεωρείται ένα από τα σύμβολα της ιταλικής τηλεόρασης. Με επαγγελματική εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσίασε τα πρώτα "κουίζ" της Rai, αρχίζοντας από την δεκαετία του πενήντα και στην συνέχεια, τριάντα χρόνια αργότερα, μεταπήδησε στον τηλεοπτικό όμιλο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Στην αρχή, αστυνομία και εισαγγελία, είχαν σκεφθεί ότι πίσω από την κλοπή μπορεί να κρύβεται ένας ανισόρροπος θαυμαστής του τηλεπαρουσιαστή ή και κοινοί εγκληματίες, που θα μπορούσαν να θέλουν να αποσπάσουν χρήματα. Όμως τελικά καμία εκδοχή δεν επιβεβαιώθηκε.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις