ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Βροχές στα δυτικά, άνοδος της θερμοκρασίας..

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές και το πρωί τοπικές ομίχλες χαρακτηρίζουν την χώρα το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.
Στη δυτική Ελλάδα το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές που θα αρχίσουν από τα βορειοδυτικά και έως αργά τη νύχτα θα επεκταθούν και στα νοτιοδυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 - 5 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά όπου πρόσκαιρα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με την ίδια ένταση.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-19 βαθμούς Κελσίου.
Αραιές νεφώσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη, που βαθμιαία θα αυξηθούν στην δυτική Μακεδονία και πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Περιορισμένη η ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 0-13 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις, που παροδικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να βρέξει αρχικά στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο. Βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία από 4-19 βαθμούς Κελσίου. Στην
Ήπειρο θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της ανατολικής Πελοποννήσου γενικά αίθριος καιρός, αλλά από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν νεφώσεις, τοπικά στη Θεσσαλία. Η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-19 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη με λίγες τοπικές νεφώσεις στις Κυκλάδες το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ.
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, εντάσεως 3-5 μποφόρ και το απόγευμα τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις