ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Καθηγητής ασελγούσε σε ανηλίκους την ώρα των ιδιαίτερων!

Του είχαν εμπιστευτεί τα παιδιά τους προκειμένου να τα βοηθήσει να έχουν καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματά τους. Ο 52χρονος καθηγητής όμως την ώρα των ιδιαίτερων μαθημάτων ασελγούσε σε βάρος τους.
Ο διεστραμμένος καθηγητής, όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών, αλλά τους έδινε, εκτός από χρήματα, και χασίς προκειμένου να ικανοποιούν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του.
Η σύλληψη του παιδόφιλου καθηγητή σε γυμνάσιο του Μενιδίου έγινε από πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης που περιπολούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν έναν ηλικιωμένο άνδρα να περπατά στον δρόμο κρατώντας από το χέρι ένα 15χρονο παιδί.
Οι κινήσεις του τράβηξαν την προσοχή των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. που σταμάτησαν το περιπολικό για να ελέγξουν το περίεργο «ζευγάρι».
Ο ένας από τους αστυνομικούς πήρε παράμερα το παιδί και το ρώτησε εάν έχει κάποια συγγενική σχέση με τον 52χρονο. Οταν έλαβε την απάντηση «…δεν είναι πατέρας μου ή συγγενής μου, είναι καθηγητής», οι αστυνομικοί οδήγησαν τον ανήλικο μαζί με τον 52χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου. Εκεί έμειναν εμβρόντητοι όταν βρήκαν στις τσέπες του παιδιού μικροποσότητα χασίς αλλά και χρήματα.
Εντρομο το αγόρι ομολόγησε πως νωρίτερα ήταν στο σπίτι του καθηγητή, όπου εκείνος είχε ασελγήσει πάνω του δίνοντάς του χρήματα αλλά και χασίς. Οι αστυνομικοί σε από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του καθηγητή βρήκαν μικροποσότητα χασίς, παιδικό πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες του 52χρονου με ανήλικα αγόρια σε άσεμνες στάσεις.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, καθώς ο 15χρονος μαθητής ομολόγησε ότι τον καθηγητή τού τον σύστησε άλλος μαθητής, που μάλλον γνώριζε τις… αρρωστημένες σεξουαλικές προτιμήσεις του 52χρονου.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις