ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Περίεργη φιγούρα εντοπίστηκε στην κηδεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας!

Σε μια θάλασσα από δυσδιάκριτους θεατές που φορούσαν μαύρα ρούχα ένας άνθρωπος ξεχώρισε στην κηδεία του Kim Jong Il…
Το Associated Press δημοσίευσε μια φωτογραφία της πομπής στη Βόρεια Κορέα και ένας χρήστης του Reddit επεσήμανε μια ανωμαλία στο κατά τα άλλα ομοιόμορφο πλήθος των πενθούντων.

Στην παραπάνω φωτογραφία, ένας άνθρωπος φαίνεται να είναι σχεδόν δύο φορές πιο ψηλός από τους κυρίους που είναι στα αριστερά και δεξιά του.
Ποιος είναι αυτός ο γίγαντας; Θα μπορούσε να είναι ο Ri “Michael” Myung Hun – το αστέρι του NBA από την Βόρεια Κορέα – όπως μερικοί σχολιαστές έχουν προτείνει;
Οι φήμες είναι βέβαιο ότι αφθονούν, και δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε στα σίγουρα.
Πιθανόν να οφείλεται στο χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο και τον υποσιτισμό στον Βορρά, καθώς μερικές μελέτες έχουν δείξει αυξανόμενη διαφορά μεταξύ του μέσου ύψος των πολιτών της Βόρειας και της Νότιας Κορέας!
mediagate.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ: Εχουμαι και λέμαι: Το "Χ" (CHI) το βρίκαμαι πρόσφατα στο CERN της Ελβετίας (λεφτά όμως δεν βρίκαμαι στην Ελβετία!!), το "Ψ" (PSI) το βρίκαμαι και αυτό ... αναγκαστικά δια μέσου της ΔΥΝΑΤΗΣ οικονομίας μας, τώρα μας υπολοίπεται το "Ζ" !! Που θα πάει που θα βγει, θα το βρούμαι και αυτό ! Και έτσι θα έχουμαι και τους 3 ΑΞΟΝΕΣ του ... ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΧΨΖ)!! ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ, κυκλοφορούν Καρτεσιανά τριδιάστατα συστήματα με ... 2 Αξόνες, ως επί το πλείστον τα ονόματα τους αρχινούν από το "ΠΑΠΑ...", όπως λόγου χάριν: Παπάρας, Παπάρια, Παπατζίδες, .... ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ !
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Είτε σας αρέσει είτε όχι, σαυτήν την Χώρα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ της ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ σαυτήν την Χώρα βασίζονται στο τρίπτυχο: Ανθελληνισμός, Εφιαλτισμός και Σατανισμός ! Την Χώρα αυτή την ΚΡΑΤΟΥΝ στην ΖΩΗ μόνο το φιλότιμο των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού ! Αυτό το βοθρόδες τρίπτυχο των ΘΕΣΜΩΝ, επιζεί με της πλάτες των ΞΕΝΟΝ, φτιάχνωντας και πολιτικές βοθροπαράγκες της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, του ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ/Ελληναράδες (Σιωνιστική αντίληψη-ΜΗ Ελληνική) και άλλα ξένα μη ταυτόσημα με την Ελληνική μας Παιδεία! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ και ως προέκταση αντικειμένικα εκ συναγωγής (μουσική ορολογία) οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ των ΘΕΣΜΩΝ, διέπωνται από ΚΑΘΑΡΑ-ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τα εφαρμόζουν στην πράξη (απόδειξη: Το σήμερα είναι προέκταση του χθές), δικαιολογίες για τους Λειτουργούς των ΘΕΣΜΩΝ δεν πρέπει να υπάρχουν και ούτε υπάρχουν! ΜΕΤΟΧΟΙ και ΣΥΝΜΕΤΟΧΟΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΙ ! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ !!! Η άλλη (η ... "κλασική) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις