ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανατριχιάζει ο παιδεραστής: "Δεν έκανα κάτι κακό"..

Στις φυλακές της Τρίπολης μεταφέρεται ο 47χρονος παιδεραστής από την Κρήτη, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος έχει προκαλέσει απέχθεια και οργή στο πανελλήνιο μετά τις αδιανόητες πράξεις του σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Ο γυμναστής θα οδηγηθεί στις φυλακές με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικους κατ’ εξακολούθηση, ενώ χθες απολογούμενος στην ανακρίτρια επέμεινε ότι
ήταν φυσιολογικές οι πράξεις του και πώς είχε την συναίνεση των παιδιών.
Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του μόνο για εννέα παιδιά από το 2009, ενώ η μεταφορά του στην ανακρίτρια έγινε με κουκούλα.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι είχε μια μανιοκαταθλιπτική διαταραχή από το 2004 έως το 2008 για την οποία ακολούθησε και αγωγή, ενώ παραδέχτηκε τις πράξεις του για εννέα παιδιά και όχι για παραπάνω.


Τι είπε στην απολογία του
«Δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν έχει σχέση με σεξουαλική ικανοποίηση.Ήταν παιχνίδι για να απελευθερώνει τις συστολές και αναστολές των μαθητών μου» είπε εξηγώντας ότι έτσι, θα τους έκανε δυνατούς και επιτυχημένους!


Πώς ξεγελούσε τα παιδιά
Ο τρόπος που ξεγελούσε τα παιδιά σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για να τα εξαναγκάσει να τον ακολουθήσουν και να υποκύψουν στα όσα θα ακολουθούσαν ήταν να τα οδηγεί σε ερημικές τοποθεσίες όπως σπηλιές, ξωκκλήσια και νεκροταφεία. Εκεί τους έλεγε ότι πρόκειται για τελετή μύησης, που θα τους κάνει να γίνουν πετυχημένοι. Η δράση του ξεκινά από το 2007 όμως υπάρχουν υποψίες ότι και πολύ νωρίτερα είχε παρασύρει ανήλικους...


Η οργή των πολιτών είναι έκδηλη
Όπως σας είπαμε και χθες στο star.gr, ο κόσμος ξεχειλίζει από οργή και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του δράστη. Η γυναίκα του δεν θέλει ούτε να τον ξέρει, ενώ ο καφετζής, που του πήγε νερό στο γραφείο της ανακρίτριας του έδωσε μπουνιά! Ωστόσο, ο δράστης δεν επιθυμεί να… κινηθεί νομικά εναντίον του.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

1 σχόλιο:

Χρήστος Γ. είπε...

Θέλω ν΄ακούσω ποινή για να σχολιάσω!

Δημοφιλείς αναρτήσεις