ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεκαπέντε φορές έγκυος για να πετύχει το… κορίτσι!

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο μιας μητέρας, που θέλησε να αποκτήσει στη ζωή της ένα κοριτσάκι.
Μετά από τέσσερα αγόρια και δέκα αποτυχημένες εγκυμοσύνες, πλέον τα κατάφερε και κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι που πάντα ήθελε.
Ωστόσο, ο αγώνας της ήταν πολύ δύσκολος.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Τρις Κορκόραν, 32 ετών, δεν πτοήθηκε ακόμη κι όταν έχασε το παιδί της, μετά από 22 εβδομάδες εγκυμοσύνης.
Η 32χρονη γυναίκα καθώς και ο άνδρας της, ζουν στο Μίντλσεξ της Βρετανίας και αισθάνονται ευτυχισμένοι μετά τον ερχομό της μικρής Ίβι.
«Όταν την κοιτάζω, γεμίζω από περιφάνεια. Ήδη είχα μια υπέροχη οικογένεια πριν τη γεννήσω, αλλά η μικρή μας ολοκλήρωσε» δηλώνει και προσθέτει: «πλέον είμαι η πιο ευτυχισμένη μητέρα στον κόσμο».
Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Μάικλ, είναι 14 ετών και γεννήθηκε το 1997, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε ο δεύτερος γιος, ο Τζακ.
«Ο Τζακ ήταν υπέροχος, όπως κι ο αδελφός του, αλλά ένιωσα μια μικρή απογοήτευση που δεν είχα ένα κορίτσι. Αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να ξαναπροσπαθήσω».
Η Τρις Κορκόραν έμεινε τέσσερις φορές έγκυος την ίδια χρονιά, αλλά απέβαλλε
Στις αρχές του 2002, έμεινε και πάλι έγκυος, αλλά τον Απρίλιο έχασε και πάλι το παιδί της. Οι γιατροί την υπέβαλλαν σε μια σειρά εξετάσεων, αλλά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα ιατρικό πρόβλημα.
Το Σεπτέμβριο του 2002, έμεινε έγκυος για όγδοη φορά. Το υπερηχογράφημα που έκανε στη 12η εβδομάδα έδειξαν ότι το μωρό ήταν υγιές και το ζευγάρι ανυπομονούσε να δει το τρίτο του παιδί.
Αλλά στο υπερηχογράφημα που έκανε η Κορκόραν την 20ή εβδομάδα, τα νέα ήταν άσχημα. Το μωρό είχε πεθάνει.
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οι ελπίδες μας είχαν καταστραφεί. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν αγόρι και όταν το αποχαιρέτησα, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου», θυμάται.
Τον Οκτώβριο του 2003, η γυναίκα διαπίστωσε ότι ήταν και πάλι έγκυος και το Μάιο του 2004 γέννησε το τρίτο της αγόρι, τον Κρις.
Όταν ο Κρις ήταν μόλις τριών μηνών, η Κορκόραν έμεινε και πάλι έγκυος και τον Απρίλιο του 2005, γεννήθηκε ο μικρότερος γιος της, Τζόε.
Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη, αλλά η επιθυμία της να αποκτήσει κορίτσι ήταν και πάλι έντονη. Παρά τα πειράγματα των φίλων της, συνέχισε τις προσπάθειες.
Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είχε τέσσερις αποβολές και τον Φεβρουάριο του 2010 έμεινε έγκυος για 15η φορά!
«Περίμενα ότι θα χάσω και αυτό το παιδί, αλλά εβδομάδα με την εβδομάδα, το παιδί μου μεγάλωνε. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα ήταν το τελευταίο παιδί και είχαν την ελπίδα ότι οι προσευχές μου θα εισακουστούν κι ότι θα γεννήσω ένα κοριτσάκι», αναφέρει.
Όταν πέρυσι το Νοέμβριο επισκέφθηκε τον γιατρό της, άκουσε τη φράση που περίμενε 15 χρόνια, ότι κυοφορεί κοριτσάκι.
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κρατούσα την αναπνοή μου όταν το άκουσα», θυμάται η Κορκόραν, και προσθέτει: «όταν κράτησα τελικά στα χέρια μου το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η μεγάλη μου μάχη άξιζε. Έπρεπε να χάσω 10 παιδιά για να την αποκτήσω».
newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις